Фокус или ц-макс
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
- Status: Извън линия
Фокус или ц-макс
Здравейте,продадох си стария фокус и сега си търся друга кола .Спрял съм се на коли около 08-09г. става въпрос за фокус или ц-макс,като търся бензинова но се оказа трудна задача и нямам никакъв избор и се насочих към дизел.Четох обаче тука публикувани теми за дизелови мотори и разбрах,че не се препоръчва 1.6 тдци и затова се спрях на двулитровия 136 коня.Ето и на какво попаднах http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bbcn7o .Търся и ц-макс,та затова ви моля за препоръки.Благодаряя и лека вечер!
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Re: Фокус или ц-макс
Тоя фокус не изглежда лош. Но на първо четене няма круиз контрол, въпреки, че пише че го има. Аз също от няколко дни се заглеждам по някоя по-нова колица, но при мен едно от условията е да е автомат, бактиса ми с тия ръчки по трафика. Гледах обявите из мобиле.бг, има доста фокуси на бензин, че някой вървят и с фабрично газово. Доколкото съм чел и чувал, 2.0 tdci е доста сполучлив мотор като цяло и има много малко оплаквания. И все пак всичко си е до късмет. За момента ще си търкалям моя фокус още неопределено време, след това ще го мисля. Успех с бъдещата покупка.
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Re: Фокус или ц-макс
Благодаря ти,има два автомата и то доста добри.Единия в Драгичево,другия в Стара Загора,ама аз засега се спрях на бензинова.