Въпрос относно Ford Mondeo Mk4.
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2012, 01:42
- Модел на автомобила: Mondeo
- Status: Извън линия
Въпрос относно Ford Mondeo Mk4.
Здравейте!Регистрирах се защото искам да направя едно запитване за гореспоменатия модел на марката Ford.Става въпрос за двигателя 1,8 tdci zetec 110 конски сили.Та интересува ме какво трябва да знам за двигателя в смисъл има ли слаби черти,ако да какви са те и за какво най-вече трябва да следя изобщо целия автомобил.Каде най-вече трябва да гледам при покупката и test drive на автомобила!Колата е 2007 година и е на 69 хиляди мили.
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Re: Въпрос относно Ford Mondeo Mk4.
До колкото съм чел по английския форум това е един доста надежен двигател и има по-малко проблеми от тези с по 130 и 140 конски сили. Двигателя е с верига. На 69 хил км не мисля, че ще имаш проблеми. Иначе проблем който можеш да очакваш е проблем с дюзите и маховика, но те се появяват според зависи, но определено след 100 000 км.M.Mitkov написа:Здравейте!Регистрирах се защото искам да направя едно запитване за гореспоменатия модел на марката Ford.Става въпрос за двигателя 1,8 tdci zetec 110 конски сили.Та интересува ме какво трябва да знам за двигателя в смисъл има ли слаби черти,ако да какви са те и за какво най-вече трябва да следя изобщо целия автомобил.Каде най-вече трябва да гледам при покупката и test drive на автомобила!Колата е 2007 година и е на 69 хиляди мили.
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2012, 01:42
- Модел на автомобила: Mondeo
Re: Въпрос относно Ford Mondeo Mk4.
Мерси но въпроса е,че колата е на 69 хиляди мили.От друга страна е карана само в Англия кадето качеството на нафтата е по-различно от това в България до колкото съм запознат.А и маслата смятам,че са по хубави от продаваните в България.Колата също така ще се кара пак в Англия.Това с веригата определено ми хареса!Благодаря за отговора.divxstore написа:До колкото съм чел по английския форум това е един доста надежен двигател и има по-малко проблеми от тези с по 130 и 140 конски сили. Двигателя е с верига. На 69 хил км не мисля, че ще имаш проблеми. Иначе проблем който можеш да очакваш е проблем с дюзите и маховика, но те се появяват според зависи, но определено след 100 000 км.M.Mitkov написа:Здравейте!Регистрирах се защото искам да направя едно запитване за гореспоменатия модел на марката Ford.Става въпрос за двигателя 1,8 tdci zetec 110 конски сили.Та интересува ме какво трябва да знам за двигателя в смисъл има ли слаби черти,ако да какви са те и за какво най-вече трябва да следя изобщо целия автомобил.Каде най-вече трябва да гледам при покупката и test drive на автомобила!Колата е 2007 година и е на 69 хиляди мили.