Въпрос за автотапицерия
- maptu4a
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2012, 18:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8d
- Status: Извън линия
Въпрос за автотапицерия
Здравейте, колеги!
Бих желал да изкажете мнение дали да си претапицирам цялостно седалките и ако да, ако има някой колега от Велико Търново да знае къде мога да го направя? Ако не, какви от тези готовите тапицерии по метро и другите магазини да си взема, за да ми паснат на седалките? Незнам какво да правя..
Ето снимкa на седалките:

Благодаря предварително!
Бих желал да изкажете мнение дали да си претапицирам цялостно седалките и ако да, ако има някой колега от Велико Търново да знае къде мога да го направя? Ако не, какви от тези готовите тапицерии по метро и другите магазини да си взема, за да ми паснат на седалките? Незнам какво да правя..
Ето снимкa на седалките:

Благодаря предварително!
- bmitev
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2011, 16:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 (2009)
Re: Въпрос за автотапицерия
Колега, имам опит с готовите тапицерии и не ги препоръчвам на никой. Не пасват точно и материята някаква тънка ластична синтетика. Най-добре да си вземеш оригинални запазени седалки от някоя морга или в краен случай някой добър шивач да ти ушие по мярка.
Новини за коли под наем
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: Въпрос за автотапицерия
Тапицерите сменят и остарелия и изтърбушен дунапрен в седалките и те стават перфектни. Но си е доста инвестиция. 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.