Моя Фокус и на женами Фокуса :)
-
- потребител
- Регистриран: 08 апр 2011, 18:21
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
Моя Фокус и на женами Фокуса :)
Здравейте колеги , от скоро се сдоби женами с Фокус 2001г 1.6 16в и останахме много доволни от колата. Мина се немина половин година и реших и аз да се кача на Фокус и си купих 1.8 ЦДТИ 2003г. Колата е за смяна на съединител , и поради тази причина трябваше да се ръсна с парички. Оказа се че комплекта е 550лв а спортния 850лв. След голямо търсене намерих приятелче на което майкаму работи в Евро 07 и с нейната отстъпка ми кацна комплекта на 196 лв. на Лук . Кажете според вас Лук добра марка ли и какви са ви отзивите за него. Забравих да спомена че моето Фокусче е с челен кулер , права генерация на 65 мм , и цялостно сменена електроника и показа на дино 160 хп. Поради тази причина се чудех дали да копувам оригиналния съединител или спортния , но в крайна сметка купих оригиналния . Ако и той сдаде бързо багажа ще слагам спортен
. Ще ви кача снимки тези дни и на 2-те Фокусчета 

- ceco georev
- потребител
- Регистриран: 08 май 2008, 17:10
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-s Ghia 99.Kombi.
Re: Моя Фокус и на женами Фокуса :)
Честито колега за придобивките и много безаварийни км.LUK си е най добре за съединител слагай смело.Проверете и лагер помпата как е че така или иначе ще е разглобена колата.
-
- потребител
- Регистриран: 08 апр 2011, 18:21
- Модел на автомобила: ford
Благодаря ти колега , ще провериме всичко по трансмисията на кола . Само днес чакам да ми кацне Лук-чето че е нетърпимо като почне да боксува съединителя 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Направо си поръчай два и дано не даваш пари за труд, щото с тази завишена мощност стандартния съединител няма да издържи дълго.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!