Ford Mondeo 2002
-
- потребител
- Регистриран: 09 сеп 2012, 01:38
- Модел на автомобила: mondeo
- Status: Извън линия
Ford Mondeo 2002
Здравейте, нов съм във форума и не знам дали е правилното място да задам следните няколко въпроса (съжалявам ако е така).
Като цяло съм харесал Ford Mondeo-то но тъй като не желая да рискувам много, искам и да чуя някои други мнения на потребителите.
Та дилемата ми е следната : колебая се между 3 автомобила:
Ford Mondeo седан 2002г. 2.0 tdci 115 к.с
Opel Vectra седан 2001г. 2.0 tdi 100 к.с
Renault Laguna хечбек 2002г. 1.9 dci 128 к.с
Ако някой от вас има опит с тези модели би ли могъл да сподели коя е най-удобна от гледна точка на :
- да са евтини частите (или поне да не се посещава сервизът всеки месец)
- возията по сравнително лошите пътища (например: много ли е шумно/клатещо усещането в купето когато караш по павета?)
- при товарене на багаж 1 път седмично от рода на 100 кг в багажното отделение и на задните седалки може ли да повлияе значително на окачването/амортисьорите/осите при Ford Mondeo?
- паленето на двигателя през зимата да се осъществява лесно
- цените им на годишните данъци
Моля споделете скромното си мнение
Като цяло съм харесал Ford Mondeo-то но тъй като не желая да рискувам много, искам и да чуя някои други мнения на потребителите.
Та дилемата ми е следната : колебая се между 3 автомобила:
Ford Mondeo седан 2002г. 2.0 tdci 115 к.с
Opel Vectra седан 2001г. 2.0 tdi 100 к.с
Renault Laguna хечбек 2002г. 1.9 dci 128 к.с
Ако някой от вас има опит с тези модели би ли могъл да сподели коя е най-удобна от гледна точка на :
- да са евтини частите (или поне да не се посещава сервизът всеки месец)
- возията по сравнително лошите пътища (например: много ли е шумно/клатещо усещането в купето когато караш по павета?)
- при товарене на багаж 1 път седмично от рода на 100 кг в багажното отделение и на задните седалки може ли да повлияе значително на окачването/амортисьорите/осите при Ford Mondeo?
- паленето на двигателя през зимата да се осъществява лесно
- цените им на годишните данъци
Моля споделете скромното си мнение