Поставяне на темпомат на Фокус МК2
-
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2012, 16:32
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
Поставяне на темпомат на Фокус МК2
Здравейте,
интересуваме как да си сложа автопилот(круиз контрол или темпомат) на Фокус 1.6 бензин, 2006 г., мисля че модификацията е тренд.
Гледам, някои са с копчета на волана, други не. Намерил съм левият лост с мигачи и темпомат от 2007 г., но тази е без копчета на волана.
Също така, ако знаете къде в София могат да "закачат"колата и да обучат компа да разпознава темпомата. Питах в МФ Люлин, но не можаха да
ми да ми кажат дали ще стане.
Благодаря!
интересуваме как да си сложа автопилот(круиз контрол или темпомат) на Фокус 1.6 бензин, 2006 г., мисля че модификацията е тренд.
Гледам, някои са с копчета на волана, други не. Намерил съм левият лост с мигачи и темпомат от 2007 г., но тази е без копчета на волана.
Също така, ако знаете къде в София могат да "закачат"колата и да обучат компа да разпознава темпомата. Питах в МФ Люлин, но не можаха да
ми да ми кажат дали ще стане.
Благодаря!
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: Поставяне на темпомат на Фокус МК2
Става без проблем,само трябва да провериш дали има окабеляване,след което да си намериш волан с бутони.При Фокус 2 управлението на темпомата е на волана и няма вариант да е на лоста с мигачите. Програмирането е просто и може да се направи навсякъде.Бутоните могат да се монтират и допълнително(някои ги монтират в дистанционното на аудиосистемата),но оригиналното си е най-добре.
-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Re: Поставяне на темпомат на Фокус МК2
Не е задължително копчетата да са на волана.Може да ги сложиш навсякъде в купето, стига да ти е удобно да ги ползваш по време на път.И да нямаш пуснати кабели също не е проблем.Пускат се нови от компа на колата.