Имам ли погряващи седалки?
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2013, 17:40
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 tddi
- Status: Извън линия
Имам ли погряващи седалки?
Здравейте! Днес забелязах, че имам бушон за погряване на седалките, а също така и кабели, които влизат под седалките... Така и не намирам обаче бутон за тази екстра... Възможно ли е да си седат тези неща там без всъщност да има реотани в седалките? Също така видях, че има и бушон за подгряване на огледалата! Като казвам, че има бушон - > има го на схемата на капачето и съответно сложен, а не пише Empty.
ford focus 1.8 tddi 2001
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Имам ли погряващи седалки?
Нямаш подгряване на седалките, за съжаление може би!
Кабелите които виждаш са за пиропатрона на коланите при удар, не са за подгряване.
Подгрев на огледалата е възможно да имаш - огледалото мах надолу, трябва да имаш две входящи букси в огледалото.
Включват се заедно с отоплението на задното стъкло.
Кабелите които виждаш са за пиропатрона на коланите при удар, не са за подгряване.
Подгрев на огледалата е възможно да имаш - огледалото мах надолу, трябва да имаш две входящи букси в огледалото.
Включват се заедно с отоплението на задното стъкло.
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2013, 17:40
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 tddi
Re: Имам ли погряващи седалки?
ок : ))) мерси много
ПП
Интересно все пак защо кабелите влизат по диагонал на пиропатрона? Примерно на шофиорската седалка от пред в ляво.
ПП
Интересно все пак защо кабелите влизат по диагонал на пиропатрона? Примерно на шофиорската седалка от пред в ляво.
ford focus 1.8 tddi 2001