Форд Фиеста 1.4 TDCI 2007г. ( Седалки/Термостат)
- pepo23
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2014, 22:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 TDCI
- Status: Извън линия
Форд Фиеста 1.4 TDCI 2007г. ( Седалки/Термостат)
Здравейте на скоро си купих Форд Фиеста към ноември месец ( Двувратка ). Това което забелязах ,че термостата (този който отчита вънка каква е температурата ) не ми отчита дава ми само : " -- С " . И най-важният проблем от ностно дръжките на седалките до колкото прочетох из форума това било слабото място на Фордовете и най-вече Фиестите . Та въпроса ми е трябва ли да си купувам нови седалки или просто мога да намеря от някъде дръжки за тях и как се демонтират? Както и за термостата и него ли трябва да купувам или не знам вие кажете ? Благодаря предварително ! 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Форд Фиеста 1.4 TDCI 2007г. ( Седалки/Термостат)
Това, което ти е повредено е датчик за външна температура. Обикновено се намира някъде зад предната броня. Може да се е разкачил или дефектирал и затова вместо градуси ти изписва тиренца. Наскоро познат сменя на друга кола и беше взел някакъв нов съвместим за 30-на лева, който показваше с 3 градуса разлика. Върна го и си взе от автоморга за 10лв. - стар оригинален, който си показва вярно.
- roga4
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2013, 11:14
- Модел на автомобила: Ford Fiesta mk6. 1.6 duratec 74 kw
погледни какъв е проблема с дръжката.на мен се оказа ,че се е скъсало жилото точно където е закачено за капачето.и аз се чудя сега как да го закача за капачето.иначе жилата навътре са ми здрави.така,че виж дали и при тебе е само от горе скъсано или е някъде по-надолу.ако е горе може би ще се измисли как да се закрепи...ама ако е навъре-кофти.
- pepo23
- потребител
При мене е още по лошо не знам от къде мога да си намера дръжки направо ми трябватroga4 написа:погледни какъв е проблема с дръжката.на мен се оказа ,че се е скъсало жилото точно където е закачено за капачето.и аз се чудя сега как да го закача за капачето.иначе жилата навътре са ми здрави.така,че виж дали и при тебе е само от горе скъсано или е някъде по-надолу.ако е горе може би ще се измисли как да се закрепи...ама ако е навъре-кофти.

По авто-моргите ще трябва да търся за Фиеста 2007 нали ? Или няма значение трябва само на форд да е ?DigiPro написа:Това, което ти е повредено е датчик за външна температура. Обикновено се намира някъде зад предната броня. Може да се е разкачил или дефектирал и затова вместо градуси ти изписва тиренца. Наскоро познат сменя на друга кола и беше взел някакъв нов съвместим за 30-на лева, който показваше с 3 градуса разлика. Върна го и си взе от автоморга за 10лв. - стар оригинален, който си показва вярно.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Незнам дали става от други модели на Форд, но от Fusion със сигурност ще стане, понеже на практика си е Фиеста.
- pepo23
- потребител
Добре Благодаря ви ! На всички който ми помогнахте . >:D<:
- MOMCHO2000
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2007, 11:13
- Модел на автомобила: Skoda Felicia 1.3 MPi
Здравейте колеги и аз се сблъсках с същия проблем (седалките) щом повечето го имат проблема и явно е често срещан значи трябва да се поврежда едно и също нещо, някой поправял ли си го е сам и как по точно, има ли начин да си го оправя сам или да карам колата в мото-пфое те да го оправят, че в момента карам двуместна кола