Въпрос относно S-Max
- sweedvt
- потребител
- Регистриран: 26 окт 2014, 15:59
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
Въпрос относно S-Max
Колеги, харесал съм си S-Max но, има ли някакъв сайт в които да видя различните видове изпълнения(Titanium.Platinium и т.н.),кое изпълнение какви екстри има повече от базовия модел и как да ги различавам.
Благодаря.
Благодаря.

Роб до гроб или любов до живот,изборът е Ford...
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: Въпрос относно S-Max
Не знам дали има такъв сайт, но в общи линии нивата на оборудване са 3. Най-ниското е Амбиенте, което е доста бедно и се среща много рядко. Средното е Тренд и е най-масово, защото е на приемлива цена с включени основни екстри, които гарантират все пак някакакъв комфорт. Най-високото е Титаниум, където по-принцип има включени доста неща, но не всичко. Имай в предвид, че за различните пазари в Европа, нивата включват различни екстри и не е сигурно, че едно и също ниво в Германия ще включва същите екстри като в Италия, или друга страна. Затова мисля, че ще е трудно да намериш информация какво трябва да включва определено ниво, ако сравняваш коли от различни държави. Освен това е възможно да има автомобили с допълнителни екстри, поръчани от собственика, които да надграждат определеното ниво и от там да има разлики. Най-близката до истината информация можеш да намериш в каталога на конкретния автомобил за съответната година.
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
Re: Въпрос относно S-Max
Ето да видиш разлика в спецификациите. Но всичко пак е относително, защото всеки клиент си поръчва нужните му екстри. Ако имаш въпроси питай хора имащи S-Max, че гледам на едно друго място разни "капацитети" дават много грешна информация