Ford Focus ниво на оборудване Anniversary
-
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2016, 20:02
- Status: Извън линия
Ford Focus ниво на оборудване Anniversary
Здравейте,
Заглеждам един Фокус 2011 с ниво на оборудване Anniversary. Но не намирам никъде информация къде се вписва спрямо другите - Ambiente, Trend, Trend Sport, Titanium и тн.
Някой може ли да сподели къде се нарежда Anniversary и какво различно/вповече предлага от останалите модификации.
Предварително благодаря за всякаква споделена информация.
Заглеждам един Фокус 2011 с ниво на оборудване Anniversary. Но не намирам никъде информация къде се вписва спрямо другите - Ambiente, Trend, Trend Sport, Titanium и тн.
Някой може ли да сподели къде се нарежда Anniversary и какво различно/вповече предлага от останалите модификации.
Предварително благодаря за всякаква споделена информация.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Ford Focus ниво на оборудване Anniversary
Колега от форума кара такъв. Разгледай темата му: http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 39&t=49316
-
- потребител
Мерси,
Разгледах темата преди да пиша. Може да се свържа и с колегата с въпроси, но ще ги задам и тук ако някой знае.
Първо и основно има ли седалката на водача лумбална опора и настройка.
AUX входа в жабката ли се намира или в подлакътника? Дали случайно няма и USB вход?
И последно до колкото знам една от разликите между Trend и Trend sport е спортното окачване при Sport, такова ли е и при Anniversary?
Разгледах темата преди да пиша. Може да се свържа и с колегата с въпроси, но ще ги задам и тук ако някой знае.
Първо и основно има ли седалката на водача лумбална опора и настройка.
AUX входа в жабката ли се намира или в подлакътника? Дали случайно няма и USB вход?
И последно до колкото знам една от разликите между Trend и Trend sport е спортното окачване при Sport, такова ли е и при Anniversary?
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Аз съм колегата с Фокуса. Веднага отговарям с няколко думи. Нивото е по-високо от Trend, като повечето добавки са като на Ghia. Основните разлики между Тренд и Анивърсари са следните: голям подлакътник с ниша за съхранение на предмети, четирилъчев кожен волан с темпомат, меки облицовки на корите на вратите, аудиосистема Сони с MP3 , гласови команди, AUX вход, блутут и дистанционно управление от волана, сенници с осветление, осветление на втори ред седалки, лети джанти 16, май и фаровете за мъгла са в повече от Тренд, но не съм сигурен. Може да има и друго, но в момента не се сещам. Шофьорската седалка се регулира във всички посоки и има лумбална опора. Пасажерската няма такава упора и не се регулира по височина. AUX входа е в жабката, а окачването е стандартно, а не спортно. USB няма, но може да се добави със смяна на блутут модула (вградено е в него). Ако имаш нужда от още информация, ще отговарям без проблеми.
-
- потребител
Изключителни благодарности за изчерпателния отговорsynthez 3D написа:Аз съм колегата с Фокуса. Веднага отговарям с няколко думи. Нивото е по-високо от Trend, като повечето добавки са като на Ghia. Основните разлики между Тренд и Анивърсари са следните: голям подлакътник с ниша за съхранение на предмети, четирилъчев кожен волан с темпомат, меки облицовки на корите на вратите, аудиосистема Сони с MP3 , гласови команди, AUX вход, блутут и дистанционно управление от волана, сенници с осветление, осветление на втори ред седалки, лети джанти 16, май и фаровете за мъгла са в повече от Тренд, но не съм сигурен. Може да има и друго, но в момента не се сещам. Шофьорската седалка се регулира във всички посоки и има лумбална опора. Пасажерската няма такава упора и не се регулира по височина. AUX входа е в жабката, а окачването е стандартно, а не спортно. USB няма, но може да се добави със смяна на блутут модула (вградено е в него). Ако имаш нужда от още информация, ще отговарям без проблеми.

Да видим, може скоро и аз да съм в редиците Ви.