някой да помага
-
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2016, 15:21
- Status: Извън линия
някой да помага
Здравейте колеги искам да попитам дали някой има представа какво е нещото от снимките
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: някой да помага
PALM имаха някакви подобни конектори...сериите от преди около 15 години...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
И на мен ми прилича на старо зарядно за някой от първите модели мобилни телефони (мобифони
).

-
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2016, 15:21
Мерси за малкото инф. а дали има вероятност да е била полицейска кола понеже от зад имам втора антена. 

- peterpetroff
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2007, 21:41
- Модел на автомобила: Ford Focus Trend, Zetec 1.6i 16V SW 1999
Какво те притснява, ако и да е била полицейска кола? Вероятността ,ако и да е била полицейска, за редовна смяна на консумативи и регулярно сервизно обслужване + евентуален реален пробег е голяма. За втората антена не се чуди. Помниш ли gsm-апаратите от периода 1995-2000? Там на всеки телефон имаше опция за външна антена с един куплунг, закрит обикновено с гумена тапа. Тогава покритието на мобилните оператори беше смешно малко и се налагаше по време на път да се спира в населени места за да се говори. Та вероятно става въпрос за такава инсталация заедно с куплунга, който си показал. Аз смятам, че ако ти харесва колата, това не са причини за да не я закупиш. Успех!
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Абсолютно всеки телефон, за да може да бъде пуснат легално в продажба в Европа, трябва да отговаря на CE спецификацията, която изисква да има изход за външна антена. Няма телефон без. Просто буксата не е изведена отвън. Но вътре я има. Мобилната радиостанция не се нуждае от външна антена с букса, защото така спира да е "мобилна".А стационарната си е баш стационарна...тя веднага си личи къде е била, още повече ако е ползвана често.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!