Проверка на шаси-къде?
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2016, 11:30
- Status: Извън линия
Проверка на шаси-къде?
Здравейте!
Предстои ми да закупя употребяван Ford Fiesta и ще бъда благодарна, ако може да ми помогнете с малко полезна информация? Бих желала да проверя автомобила по номера на шасито или така нареченият VIN номер, но в интернет успявам да намеря единствено основна информация за автомобила като година на производство, двигател, първа регистрация и тн. Знаете ли надежден сайт или място (където мога да си заплатя), за да проверя колата за евентуални щети в миналото, ремонти и тн. Автомобилът не е имал регистрация досега в България- внесен е от Италия (първи собственик)?
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват
Предстои ми да закупя употребяван Ford Fiesta и ще бъда благодарна, ако може да ми помогнете с малко полезна информация? Бих желала да проверя автомобила по номера на шасито или така нареченият VIN номер, но в интернет успявам да намеря единствено основна информация за автомобила като година на производство, двигател, първа регистрация и тн. Знаете ли надежден сайт или място (където мога да си заплатя), за да проверя колата за евентуални щети в миналото, ремонти и тн. Автомобилът не е имал регистрация досега в България- внесен е от Италия (първи собственик)?
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Проверка на шаси-къде?
Това няма къде да го намериш.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Никой не поддържа пълна сервизна история на абсолютна ширпотреба в най-ниския ценови клас, възможен въобще. Не, че не могат...просто няма смисъл. Всеки фризьорски салон и всеки бардак в Германия вероятно има по една такава служебна фиеста. Произвеждат се в стотици хиляди бройки всяка година и повечето поемат към пазарите по оста Албания-Узбекистан в момента в който им мине гаранцията. Никой не е луд да плаща ремонти и поддръжка на нещо, дето му струва 5 месечни заплати...Съответно-няма и кой да си губи времето да му поддържа сервизна история, дори само в официалните сервизи да ходи...Сещаш се, че ако Форд могат да ти предложат сервизна история на твоята кола, това значи, че те гарантират достоверността и. Което..няма как да стане.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Караш я на добър майстор, който да и направи пълен оглед и ще ти каже историята на колата