Странен проблем...

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
Status: Извън линия

Странен проблем...

Мнение от b2d » 23 апр 2007, 15:43

Значи на 2-пъти ми се случва следното: Когато колата е студена! Тръгвам да завивам и то само първи в движение остър над 90° завой колата губи мощност и няма пълна "завиваемост" кормилната уредба все едно блокира и до там след това никакви проблеми :roll:
Някой с подобен проблем и ако да някакви предположения какво е :?: Другото в Мото-пфое колко ще ми вземат за смяна на гуми+баланс и натягане на ръчната, че нещо ми е хлабава чак на 3-4 зъб хваща... :roll:

cocoff
потребител
потребител
Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V

Мнение от cocoff » 23 апр 2007, 19:34

Единственото, което се сещам е датчик за налягане в хидравликата. При остър завой,( ПОД 90° :P ),което предполага ниска скорост/обороти, инфото от въпросния датчик би трябвало чрез ЕКУ-то да вдигне оборотите и да "покрие" нуждите на хидравликата.

Потребителски аватар
isoiso
потребител
потребител
Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г

Мнение от isoiso » 23 апр 2007, 20:01

За бога шофьори на Мондео сменяйте си течноста на хидравликата защото ви гарантирам, че никой не се е сетил да я смени преди вас и вътре е пълен мазгоч. Преди месец изсипах 310лв за ремонт на рейката, а новата в Мото Пфое е 1800лв. За тия които не знаят течността е ATF, съжалявам че съм извън темата :D обаче . . .

Потребителски аватар
b2d
потребител
потребител
Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002

Мнение от b2d » 24 апр 2007, 09:40

Препоръчайте от къде да си закупя такава течност и лесно ли се сменява или си трябва сервиз за тази работа... В мото-пфое колко пари е смяната на такава течност. И колко е реглаж на предница и евентуално задница в мото-пфое или в добър сервиз :?:

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”