Доста части са
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2007, 13:08
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '94 Cayman Blue
- Контакти:
- Status: Извън линия
Доста части са
Тъй като на 10ти Декември претърпях катастрофа на магистрала Тракия ми се налага да взимам доста неща за моята Фиестичка.
Интересува ме кои части да вземам нови и кои втора употреба, така че да нямам грижи след ремонта.
Да поясня не разбирам много от автомобили
Майстора изреди следните части:
Преден капак
Десен калник
Десни Фар и мигач(не са електрическите)
Част от маската отдясно до към рамата.
По окачването:
Носач
Шарнир
Рейка
Каре
Магаре(каквото и да представлява)
И една щанга която май движи колелото(не знам как се казва).
Ако можете да ми кажете ориентировъчни цени на частите и от къде в София мога да ги взема. Един таксиметров шофиор ми сподели за някакъв тип Италиянеца му викали. При него имало всичко за Форд. Но въпроса ми е дали си заслужава да взема всичко от него
Другото което ме вълнува е, така и така съм тръгнал да я правя поне да е както на мен ми харесва, може ли да се сложат от широките брони(с кръглите халогени отпред) на мястото на стандартните за това купе и има ли някакви особености.
Благодаря предварително на всички.
Интересува ме кои части да вземам нови и кои втора употреба, така че да нямам грижи след ремонта.

Преден капак
Десен калник
По окачването:
Носач
Шарнир
Рейка
Каре
Ако можете да ми кажете ориентировъчни цени на частите и от къде в София мога да ги взема. Един таксиметров шофиор ми сподели за някакъв тип Италиянеца му викали. При него имало всичко за Форд. Но въпроса ми е дали си заслужава да взема всичко от него

Другото което ме вълнува е, така и така съм тръгнал да я правя поне да е както на мен ми харесва, може ли да се сложат от широките брони(с кръглите халогени отпред) на мястото на стандартните за това купе и има ли някакви особености.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: Доста части са
това си е половин кола направао. ламарината ще ти излезне по евтино втора ръка а окачването ако си взмеш и него втора ръка пак ще пазаруваш после половин кола успехdilqnski написа:Тъй като на 10ти Декември претърпях катастрофа на магистрала Тракия ми се налага да взимам доста неща за моята Фиестичка.
Преден капак
Десен калник
По окачването:
Носач
Шарнир
Рейка
Каре
има адреси на магазини за части и също и на италианеца, ползвай търсачка или виж във раздела продавам там също има пострадали коли и може и оттам да си вземеш нещо

-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
- Status: Извън линия
Преден капак - на старо
Десен калник - на старо
Десни Фар и мигач(не са електрическите) - на старо
Част от маската отдясно до към рамата. - на старо
По окачването:
Носач - на старо кото разбора се смени6 тампоните
Шарнир - нов
Рейка - нова
Каре - ново
Магаре(каквото и да представлява) ново
И една щанга която май движи колелото(не знам как се казва). кормилна се казва - нова
така може да мине6 най евтино а и е редно ока4ването да ти е ново
Десен калник - на старо
Десни Фар и мигач(не са електрическите) - на старо
Част от маската отдясно до към рамата. - на старо
По окачването:
Носач - на старо кото разбора се смени6 тампоните
Шарнир - нов
Рейка - нова
Каре - ново
Магаре(каквото и да представлява) ново
И една щанга която май движи колелото(не знам как се казва). кормилна се казва - нова
така може да мине6 най евтино а и е редно ока4ването да ти е ново