спирачна уредба
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
- Status: Извън линия
спирачна уредба
здр,колко струва комплект за задни спрачки на сиера,че май нещо имам някакво отклонение
каже колко струват и къде.айде де помагайте щото съм го закъсал
edit pepy
каже колко струват и къде.айде де помагайте щото съм го закъсал
edit pepy
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Цените, които ще ти дам са ориентировъчни, защото не съм сигурен точно каква е Сиерата, освен това са от определен магазин. При други търговци цените не са с много голяма разлика (поне що се отнася до частите за мойта кола). И така:
1) Барабани 77,86лв. за 1 бр. марка Bendix
2) Барабанни накладки 52,00лв марка Bendix; и 37,00лв. марка Matec
3) Комплект жила за ръчната спирачка 65,00лв. марка Bendix
4) За цилиндърчетата цена томна незнам, но ориентировъчно между 12 и 26лв. на брой. Това са цените за мойте, не от Мото-Пфое, в зависимост от производителя и от къди ги купувам.
П.П. В точки от 1 до 3 цените съм ти ги дал според http://www.kanex.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
П.П.П. Сложи си в подписа година на производство, модификация, мощност и кубатура. По този начин ще избигнеш излишни въпроси и няма да се налага да обясняваш всеки път като питаш нещо
1) Барабани 77,86лв. за 1 бр. марка Bendix
2) Барабанни накладки 52,00лв марка Bendix; и 37,00лв. марка Matec
3) Комплект жила за ръчната спирачка 65,00лв. марка Bendix
4) За цилиндърчетата цена томна незнам, но ориентировъчно между 12 и 26лв. на брой. Това са цените за мойте, не от Мото-Пфое, в зависимост от производителя и от къди ги купувам.
П.П. В точки от 1 до 3 цените съм ти ги дал според http://www.kanex.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
П.П.П. Сложи си в подписа година на производство, модификация, мощност и кубатура. По този начин ще избигнеш излишни въпроси и няма да се налага да обясняваш всеки път като питаш нещо