Къде продават секретни гайки за алуминиеви джанти за Форд?

Какво, къде и как мога да намеря? Справочник на Форд Фена.
Отговори
Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:
Status: Извън линия

Къде продават секретни гайки за алуминиеви джанти за Форд?

Мнение от cenzor » 09 юни 2007, 19:02

Днес реших да си сложа секретни гайки за форда, ходих до магазинчетата на Симеон и си купих един комплект с уверение, че стават за алуминиеви джанти...

Като се прибрах у нас и ги пробвах... се оказа , че се за обикновени джанти ( с по-малки глави са) и най-вероятно ще повредят джантата.

Та така - някой да знае къде продават със сигурност секретни гайки за алуминиеви джанти, че съм с един комплект гайки назад :lol: ..
По бензиностанциите дали продават ( че ще е най-лесно в неделя да намеря отворена бензиностанция). :P

P.S. Четох всички теми за секретни гайки, видях за някои места, които са споменати, но ми се ще малко по-актуално информация евентуално.
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

geo_g
потребител
потребител
Регистриран: 02 юни 2006, 17:00
Модел на автомобила: A4 1.8T,
Punto 1.7D

Мнение от geo_g » 09 юни 2007, 21:31

По големите гумаджийници; Диана, Радиал и т.н.

TIN
потребител
потребител
Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г.

Re: Къде продават секретни гайки за алуминиеви джанти за Фор

Мнение от TIN » 19 юни 2007, 14:49

cenzor написа:Днес реших да си сложа секретни гайки за форда, ходих до магазинчетата на Симеон и си купих един комплект с уверение, че стават за алуминиеви джанти...

Като се прибрах у нас и ги пробвах... се оказа , че се за обикновени джанти ( с по-малки глави са) и най-вероятно ще повредят джантата.

Та така - някой да знае къде продават със сигурност секретни гайки за алуминиеви джанти, че съм с един комплект гайки назад :lol: ..
По бензиностанциите дали продават ( че ще е най-лесно в неделя да намеря отворена бензиностанция). :P

P.S. Четох всички теми за секретни гайки, видях за някои места, които са споменати, но ми се ще малко по-актуално информация евентуално.

http://www.etebg.com/autospares/content_b.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 19 юни 2007, 15:59

Колегата преди мен е споменал Радиал. От там си купих за моето (вярно, че е с желязни джанти) имаха много богат асортимент. Някакви италиански са и твърдят, че били много качествени.

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от cenzor » 19 юни 2007, 16:04

:D Не остана време в София да я свърша тази работа и сега ще търся гайки в Бургас :P :P .
Колегите от Бургас да помагат. :?: :)
Изображение

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 19 юни 2007, 16:52

Аз си взех гайки за джантите - секретни но с въртяща се конусна шайба, понеже оригиналните ми бяха такива. По магазините ги водели луксозни понеже при навиване шайбата предпазвала джантата от драскане и нараняване. Цената им е 30 лева. За всяка кутийка секрета е различен :)

Обиколих почти всичко в Бургас за да си търся такива, намерих единствено в един магазин и една гумаджийница, и двете места се намират на булевард Мария Луиза (бившата Москва)

Магазина - AUTOCOM
ул. Мария Луиза 13
тел 84 20 02
autocom_bs@yahoo.com

Гумаджийницата е по същия булевард, като тръгнеш от магазина в посока - по-големите номера (не мога да се сетя номера точно), пада се в ляво. Една ламаринена постройка, до нея има залепена автомивка. Цената е същата.
Изображение

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от cenzor » 21 юни 2007, 21:11

MegatroniC написа:Аз си взех гайки за джантите - секретни но с въртяща се конусна шайба, понеже оригиналните ми бяха такива. По магазините ги водели луксозни понеже при навиване шайбата предпазвала джантата от драскане и нараняване. Цената им е 30 лева. За всяка кутийка секрета е различен :)

Обиколих почти всичко в Бургас за да си търся такива, намерих единствено в един магазин и една гумаджийница, и двете места се намират на булевард Мария Луиза (бившата Москва)

Магазина - AUTOCOM
ул. Мария Луиза 13
тел 84 20 02
autocom_bs@yahoo.com

Гумаджийницата е по същия булевард, като тръгнеш от магазина в посока - по-големите номера (не мога да се сетя номера точно), пада се в ляво. Една ламаринена постройка, до нея има залепена автомивка. Цената е същата.
10х . Отидох, взех, монтирах! В гумаджийницата имаше доста видове гайки.
За форд- 17лв комплекта за стоманени джанти, 30лв комплекта за алуминиеви джанти. И двете са производство на цитирания по-горе http://www.etebg.com/autospares/content_b.htm" onclick="window.open(this.href);return false; , Енчо Енчев :P
Изображение

Потребителски аватар
tisho_tbk
потребител
потребител
Регистриран: 25 фев 2007, 18:07
Модел на автомобила: Mondeo'2009 2L TDCI 103kw
Контакти:

Мнение от tisho_tbk » 25 юни 2007, 23:07

MegatroniC написа:Аз си взех гайки за джантите - секретни но с въртяща се конусна шайба, понеже оригиналните ми бяха такива. По магазините ги водели луксозни понеже при навиване шайбата предпазвала джантата от драскане и нараняване. Цената им е 30 лева. За всяка кутийка секрета е различен :)

Магазина - AUTOCOM
ул. Мария Луиза 13
тел 84 20 02
autocom_bs@yahoo.com

И аз си взех от там. Много са яки. Мерси за информацията:)

Отговори

Върни се в “АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ”