задна броня за мондео 98г
-
- потребител
- Регистриран: 19 фев 2007, 18:24
- Модел на автомобила: MONDEO 1.8TDI 98г
- Status: Извън линия
задна броня за мондео 98г
Здравеите,интересува ме каде мога да намеря задна броня за мондео 98г седан,имам в предвид оригинална броня от автоморга понеже съм пробвал с некви имитации купени от магазин за авто части но те мн трудно пасват на колата и не хващат хубаво боя.Интересува ме авто морги в района на плевен и софия,ако някой случайно е срещал такава ще съм му благодарен ако ме насочи.
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
Ти пробвал ли си вече с нова броня от тия по евтините или си чул че не пасват? Понеже на мен ми се наложи да сменям предната и си е едно към едно с оригиналната и в повечето случаи идват грундирани, даваш я на майстор да ти я боядиса както трябва и слагаш, не трябва да има проблем........
Имай предвид че се продава само бронята като отделна част от другите елементи, като решетка, рингове за халогени, гумен протектор, това е за предната, за задната има някакъв пълнеж в нея който я заздравява и едва ли ги продават с него......
Имай предвид че се продава само бронята като отделна част от другите елементи, като решетка, рингове за халогени, гумен протектор, това е за предната, за задната има някакъв пълнеж в нея който я заздравява и едва ли ги продават с него......

-
- потребител
- Регистриран: 19 фев 2007, 18:24
- Модел на автомобила: MONDEO 1.8TDI 98г
Преди няколко месеца си купих точно предна броня за околко 90лв от един магазин за авто части в Плевен,и от тогава ми почнаха проблемите.Първо бронята мн трудно пасна на колата,след това боята изобщо не хвана и затова се наложи да я боядисвам втори път както си му е редът(първо се полагаше някаква основа и след това се боядисва)но резултатът беше същия,след това нито кръгчетата около халогените станаха,нито гуменото уплатнение от долу,нито решетката,абе общо взето колата в момента прилича на гробница от пред!!!За това сега търся оригинална за одзад 4е я чукнах мн лошо.Мерси все пак за информацията!!
- zar
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2006, 10:29
- Модел на автомобила: MONDEO MKIII,O7' 2.0TDCI
- Контакти:
понеже съм пробвал с некви имитации купени от магазин за авто части но те мн трудно пасват на колата и не хващат хубавоНе знам наитина ли си пробвал дали пасва ама аз реаздробих една задна броня на моето предното Мондео МК2 намерих я в един магазин срещу КАТІБургас за едрогабаритни части.Беше точно 90лв на основа боята и лака ми излязоха към 150лв защото боята беше виолетова перла.Боядиса ми я майстор мой приятел за без пари перфектно.Продадох колата с тази броня и се виждам с аверчето дето я купи ама не съм забелязал да пада боя или да не напасва на колата.Е трябваше да се понапъне малко при слагането ама така е със всяка нова броня.Така че колега минах по тоя път вече и е трудно да ме убедиш че не напасва или не държи боя.От тогава минаха 2 години почти!