Автостъкла
-
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2008, 08:58
- Модел на автомобила: Ford Probe
- Контакти:
- Status: Извън линия
Автостъкла
Здравейте, може ли някой да ми препоръча място, където да си намеря предно стъкло за Ford Probe ? Разговарял съм два пъти с "Кобра" и ме увериха, че нямат такова. Не може и да се поръча. Просто трябва да чакам и да се обаждам през половин месец, ако евентуално им докарат. Този вариант обаче не ме урежда. От София съм. Ако някой има предложения, моля да сподели.
-
- потребител
- Регистриран: 22 окт 2008, 09:23
- Модел на автомобила: ford probe
Re: Автостъкла
здрасти ако още си търсиш предно стъкло аз имам. телефон за връзка 0887401286
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Проверявай от време на време тук http://www.avtochasti-online.bg" onclick="window.open(this.href);return false; - имат постоянно текучество на части - нови и втора употреба. Доставката се извършва с Еконт или Европът в рамките на два дена и с наложен платеж. Аз си намерих някой части за Ка-то които отдавна търся. Успех и дано съм била полезна 

Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
мото пфоеvessss написа:Здравейте, може ли някой да ми препоръча място, където да си намеря предно стъкло за Ford Probe ? Разговарял съм два пъти с "Кобра" и ме увериха, че нямат такова. Не може и да се поръча. Просто трябва да чакам и да се обаждам през половин месец, ако евентуално им докарат. Този вариант обаче не ме урежда. От София съм. Ако някой има предложения, моля да сподели.