Търся тенекиджия, който работи с желание и майсторлък София

Какво, къде и как мога да намеря? Справочник на Форд Фена.
Отговори
Потребителски аватар
Ianaki
потребител
потребител
Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Status: Извън линия

Търся тенекиджия, който работи с желание и майсторлък София

Мнение от Ianaki » 02 мар 2009, 08:22

Моля моделаторите да преместят темата в Автосервизи и услуги.Благодаря!
Здравейте!Колата е Ескорт 96 1.8TDI.Става дума за следното нещо.Преди време претърпях малък инцидент с колата най-тежко пострада предния калник(разбирайте, че беше малко чукнат и се наложи да го сменят в един автосервиз).Да отбележа, че и предната броня беше откъртена.За да стане по ясно удариха ме странично и се отъркаха в дясната ми страна като в седствие на това удариха калника и отпраха бронята, без да я чупят или нараняват.След ремонта при един трагичен майстор калника ми беше сменен, а старата броня беше боядисана и поставена.В седствие на това се появиха няколко хлбини между бронята и фара.Фарът също не е напаснат добре.Прилагам и снимки, за да стане по ясно:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1692 ... 204496.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1631 ... 311065.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Желанието ми е всичко да се напасне така че да не се познава, че някога е имало удар.Търся качество, искам колата да стане както си беше, цената е на второ място.Ако някой има предложения моля да помага.Благодаря!

Отговори

Върни се в “АВТОЧАСТИ И АКСЕСОАРИ”