Косер срещу Евро07 Kayaba
- Ianaki
- потребител
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
- Status: Извън линия
Косер срещу Евро07 Kayaba
Здравейте! Дайте ми съвет за предни амортисьори. Моят монтьор ми предлага Kayaba от Евро07 за 85лв./бр., а цената в Косер е 111лв./бр. Дали има разлика в качеството? Изобщо дали са оригинални тези от Евро07?
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Re: Косер срещу Евро07 Kayaba
Ами ти си клиента и ти трябва да одобриш стоката като не си длъжен да се съгласяваш безрезервно с предложеното
ти. Ако има някакъв начин разгледай и двете възможности. Опаковка , комплектовка, бар-код, изработка на детайла
и не на последно място гаранционен срок и търговска отстъпка.
Личното ми мнение би ме завело в '' КОСЕР", тъй като досега "Евро 07" ми е препоръчван за части за рено.
ти. Ако има някакъв начин разгледай и двете възможности. Опаковка , комплектовка, бар-код, изработка на детайла
и не на последно място гаранционен срок и търговска отстъпка.
Личното ми мнение би ме завело в '' КОСЕР", тъй като досега "Евро 07" ми е препоръчван за части за рено.
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- Ianaki
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Приключих със случая, като взех амортисьорите от моя монтьор. Цената беше 85лв. на бр., дойдоха от Евро 07 и бяха напълно оригинални. Съдя по това, че марката и модела бяха щамповани в метала и също така изглеждат 1:1 като тези по снимките в интернет със същите кутии, книжки, лепенки и щампи. За съжаление това не ме разубеждава да не си купувам нищо от Евро 07. Предполагам, че моите са добре, защото фирмата работи с монтьора ми отдавна и не искат да му пробутват ментаци. 

-
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2011, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1mi 93г.
Kayabite в Евро07 са зглобявани в Тайланд, а тези от Косера са Белгйиска зглобка!
Така, че не са оригинални Японски
Въпрос на личен избор от къде да се купят
Така, че не са оригинални Японски

- Ianaki
- потребител
На моите пише, че са произведени в Испания (това е щамповано на тях)!
-
- потребител
- Регистриран: 28 авг 2011, 15:29
- Модел на автомобила: Focus 1.8TDDI / Nissan Primera GT
Повечето каяби в Евро 07 са правени в Чехия,което не означава че са ментета.Каяба имат официален завод в Чехия и производството за европа се прави именно там.FordClub написа:Kayabite в Евро07 са зглобявани в Тайланд, а тези от Косера са Белгйиска зглобка!
Така, че не са оригинални Японски![]()