Форд Капри 2.4 GT
- Scorpion 999
- потребител
- Регистриран: 12 окт 2007, 21:09
- Модел на автомобила: Форд Капри Мк3 2.? GT
- Контакти:
- Status: Извън линия
- Scorpion 999
- потребител
- Контакти:
Re: Форд Капри 2.4 GT
Здравейте Български bratushkam!
Моят проект не се губи, но продължава. Капри напълно нов дизайн и е на път да стигат до цвят. Инсталирана нова задна ос на Сиера Косуърт. По пътя на двигателя Cosworth BOB 2.9.
Моят проект не се губи, но продължава. Капри напълно нов дизайн и е на път да стигат до цвят. Инсталирана нова задна ос на Сиера Косуърт. По пътя на двигателя Cosworth BOB 2.9.
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2006, 15:49
- Модел на автомобила: Opel Rekord C Coupe 1700, 1971
Opel Rekord D Coupe 1975 - Местоположение: София
- Контакти:
Здравствуй ,брат!
Фотки давай ,так что есть что-то смотрим на проекте.
Да преведа, макар че нещо ми се губи руския напоследък,май
:
Дай снимки, та да има какво да видим и да коментираме.
Фотки давай ,так что есть что-то смотрим на проекте.
Да преведа, макар че нещо ми се губи руския напоследък,май

Дай снимки, та да има какво да видим и да коментираме.
Let there be Rock !
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Машина здорово получилась.Мне очень понравилась.Молодец.
- ktborisov
- потребител
- Регистриран: 27 май 2008, 15:36
- Модел на автомобила: Ford Sierra '84
- Контакти:
Большая машина. Поздравляю вас за то, что вы сделали с ним. 

- Scorpion 999
- потребител
- Контакти:
http://www.drive2.ru/cars/ford/capri/capri/scorpion999/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scorpion 999
- потребител
- Контакти:
Какво се работи в момента ... има идея да се направи целия фронт на цялата система, като корвета, и дава vpered.Kakie панти професионалисти-намаляване на теглото и подобряване на разпределението на теглото, на модулен дизайн на компоненти и лесна поддръжка и достъп.
Това ме впечатли един Mustang.
Над чем сейчас работаю...есть задумка сделать всю переднюю часть цельной,как у корвета и откидной вперед.Какие это дает плюсы- снижение веса и улучшение развесовки,модульная конструкция агрегатов и простота обслуживания и доступа.
Вот мустанг меня впечатлил.

Това ме впечатли един Mustang.
Над чем сейчас работаю...есть задумка сделать всю переднюю часть цельной,как у корвета и откидной вперед.Какие это дает плюсы- снижение веса и улучшение развесовки,модульная конструкция агрегатов и простота обслуживания и доступа.
Вот мустанг меня впечатлил.

- Scorpion 999
- потребител
- Контакти:

Новата форма на предните арки
- Scorpion 999
- потребител
- Контакти:
Капри обратно към темата ... т.е. в бял bokse.Stoit plitochki, чисти, измити, и ... малко срязани. Ние решихме да завърши на задното окачване. При старата версия на получени чанта е много ниска. Решено бе да променят долните longerons,, че те са по-тънки и сол възглавници нагоре.
Ние решихме да живот sdelali.Tsenoy на една българска паднали в неравен бой с металните рангоутите на Форд са под 5 см факт, а не напразно, защото Вътре имаше много ръждясали метални слоеве, оставени от предишните псевдо-заварчици (горят в ада). Вместо това, части, отстранени от епруветката с правоъгълно напречно сечение имат нови части, които да бъдат заварени към останките на старите.
Чакаме coilovers ... Машината е на колела, но вместо извори до временни подпори.
Утре трябва да бъде с мен. Нека погледнем към тях, че набор от голф takoe.Bral-3, ръководейки се от външния им вид.
http://www.tatechnix...784_Golf-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Извинете ме, братя, за моите български тромава (Google Translator)
Ако искате да се интересуват от повече информация относно моето Капри, пиша всички по-http://forsage99.com/forum/index.php?sh ... =114&st=20
Ние решихме да живот sdelali.Tsenoy на една българска паднали в неравен бой с металните рангоутите на Форд са под 5 см факт, а не напразно, защото Вътре имаше много ръждясали метални слоеве, оставени от предишните псевдо-заварчици (горят в ада). Вместо това, части, отстранени от епруветката с правоъгълно напречно сечение имат нови части, които да бъдат заварени към останките на старите.
Чакаме coilovers ... Машината е на колела, но вместо извори до временни подпори.
Утре трябва да бъде с мен. Нека погледнем към тях, че набор от голф takoe.Bral-3, ръководейки се от външния им вид.
http://www.tatechnix...784_Golf-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Извинете ме, братя, за моите български тромава (Google Translator)
Ако искате да се интересуват от повече информация относно моето Капри, пиша всички по-http://forsage99.com/forum/index.php?sh ... =114&st=20
- Scorpion 999
- потребител
- Контакти: