Клуб Ретро?
- Bonso
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 17:27
- Модел на автомобила: Ford Capri '79 2.8i V6
Volvo S60R '04 2.5 turbo AWD - Местоположение: Sofia
- Status: Извън линия
Клуб Ретро?
Някой има ли впечатления от ретро клубовете в BG? Порових се из интернет и намерих два сайта, но са трагични. Има само някакъв мобилен за връзка и това е...
Поздрави,
Bonso
Поздрави,
Bonso
- goppi
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2007, 16:08
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS12M TURNIER
- Status: Извън линия
и аз като теб намерих два или три, но за пловдивския клуб мога да ти кажа че се опитаха да ме направят член на сила.един капитан в кат
п-в не искаше да ми регистрира колата ако не стана член.и се почна едно размотаване докато не отидох с един адвокат бивш катаджия и за 5 мин се намери и талона който уж не не бил при тях.та мисълта ми е че са малко комерсиални а дали помагат по някъв начин незнам щото след тая случка си казах че крака ми няма да стъпи в тоя клуб макар че преди това мислех да стана член,и си нямам и идея с кво точно се занимават дали само с паради или имат и мрежи за части
п-в не искаше да ми регистрира колата ако не стана член.и се почна едно размотаване докато не отидох с един адвокат бивш катаджия и за 5 мин се намери и талона който уж не не бил при тях.та мисълта ми е че са малко комерсиални а дали помагат по някъв начин незнам щото след тая случка си казах че крака ми няма да стъпи в тоя клуб макар че преди това мислех да стана член,и си нямам и идея с кво точно се занимават дали само с паради или имат и мрежи за части