Двувалката на Cossie - Сиера
- cossie
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2006, 22:35
- Модел на автомобила: SIERRA 1992 2.0i DOHC EFI 125hp.
- Status: Извън линия
Такаа , днеска си купих броня най сетне, сега остава само да и сложа добавка в стил "COSSIE" , а онзи ден се здобих и с едни прагове оригинални от "косси", свалени ор Сиера Гр. А с две думи от рали автомобил
За което много благодаря на big_pimp
Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте 

-
- потребител
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
cossie написа:Такаа , днеска си купих броня най сетне, сега остава само да и сложа добавка в стил "COSSIE" , а онзи ден се здобих и с едни прагове оригинални от "косси", свалени ор Сиера Гр. А с две думи от рали автомобилЗа което много благодаря на big_pimp
Сега търся човек който се занимава с доставки от е-бей, защото ми трябват въздуховоди за капака, ако имате идеи казвайте
Що не каза беее са щи намеря

cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!
- cossie
- потребител
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14389" onclick="window.open(this.href);return false;
Реших да си правя "шорт шифтър" и ми трябва един лост за проба, за да не прецакам моят ако имате идеии казвайте
Реших да си правя "шорт шифтър" и ми трябва един лост за проба, за да не прецакам моят ако имате идеии казвайте
- cossie
- потребител
След като в един як дъжд си счупих оригиналната броня (като минах през нея) си казах че такива ядове повече няма да имам, докато миналата седмица не ударих един бордюр и изгубих и тази броня заедно с номера, добре че един човек я беше прибрал та си я взех обратно :rolleyes: И сега решихме проблема радикално като си сложих закопчалки :congrats:
- cossie
- потребител
Нови "травми"

Причината: Груба грешка от моя страна, пързалях я рано сутрин на доста "мазен" път, закъснях с реакцията за изправяне, но всичко вървеше добре въпреки че сакъснях успях да я вкарам в пътя, докато изведнъж докато колата си вървеше настрани не стъпих на голяма "кръпка" на пътя от различен асвалт (с различно зцепление) и колата просто недозави, тръгна към бордюра към един знак а до него кофа за боклук, с много зор се разминах с тях и отнесох само бордюра
Последствията: много крива джанта, крив носач, външен накрайник, може би шенкел и стаб. щанга
пп. ако някой има една джанта за продаване да казва: 14-ка стоманена

Причината: Груба грешка от моя страна, пързалях я рано сутрин на доста "мазен" път, закъснях с реакцията за изправяне, но всичко вървеше добре въпреки че сакъснях успях да я вкарам в пътя, докато изведнъж докато колата си вървеше настрани не стъпих на голяма "кръпка" на пътя от различен асвалт (с различно зцепление) и колата просто недозави, тръгна към бордюра към един знак а до него кофа за боклук, с много зор се разминах с тях и отнесох само бордюра

Последствията: много крива джанта, крив носач, външен накрайник, може би шенкел и стаб. щанга

пп. ако някой има една джанта за продаване да казва: 14-ка стоманена