ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧИПРОВЦИ!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧИПРОВЦИ!
Здравейте,
Както повечето знаят, следващата екскурзия, която мислим да направим е по покана на Валери (genador).
Неговото предложение е в околностите на Монтана и по-точно Чипровци.
Не мога да преценя кой път е най-удачен, но според бгмапс през най-бързия е ~180 км. а най-краткия е ~130 км. Утре ще мина по краткия, така че ще кажа в какво състояние е...
В района има няколко манастира които могат да се разгледат. Белоградчик е на още около 50 км., ако има желаещи може и до там да се отиде (даже може да оставим част от колите и да отидем с газифицираните
)
Мястото което ни предлага за нощувка е къща, която може да събере около 15-20 човека в двойни и тройни стаи. Ако евентуално сме повече има още подобни места наоколо. Цената за нощувка е 10 лв. на човек
цитат: "Както ти споменах, условията са много добри, кухнята също."
Предложението е да се отиде поне за 2 вечери, понеже аз не мога да прежаля факта, че ще дам един куфар пари за бензин само за да се разходя...
ДАТИТЕ СА 22.09 - 24.09. Подробности можем да уточним тук.
Според мен: Тръгване на 22-ри сутринта, 22->23 спане, 23->24 спане, 24-ти след обяд обратно към София или който от където е дошъл де
.
Прилагам и снимки от мястото за спане

може да видите още информация и на следния адрес:
http://www.ruralbulgaria.com/Big_houses ... ovtsi.html
Предлагам за по голяма прегледност да отворим още една тема в която да се записват тези КОИТО 100 % СА СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ.
Мисля това да стане в Петък, а дотогава да си побъбрим относно подробностите.
Поздрави,
la4o
Както повечето знаят, следващата екскурзия, която мислим да направим е по покана на Валери (genador).
Неговото предложение е в околностите на Монтана и по-точно Чипровци.
Не мога да преценя кой път е най-удачен, но според бгмапс през най-бързия е ~180 км. а най-краткия е ~130 км. Утре ще мина по краткия, така че ще кажа в какво състояние е...
В района има няколко манастира които могат да се разгледат. Белоградчик е на още около 50 км., ако има желаещи може и до там да се отиде (даже може да оставим част от колите и да отидем с газифицираните

Мястото което ни предлага за нощувка е къща, която може да събере около 15-20 човека в двойни и тройни стаи. Ако евентуално сме повече има още подобни места наоколо. Цената за нощувка е 10 лв. на човек
цитат: "Както ти споменах, условията са много добри, кухнята също."
Предложението е да се отиде поне за 2 вечери, понеже аз не мога да прежаля факта, че ще дам един куфар пари за бензин само за да се разходя...
ДАТИТЕ СА 22.09 - 24.09. Подробности можем да уточним тук.
Според мен: Тръгване на 22-ри сутринта, 22->23 спане, 23->24 спане, 24-ти след обяд обратно към София или който от където е дошъл де

Прилагам и снимки от мястото за спане
може да видите още информация и на следния адрес:
http://www.ruralbulgaria.com/Big_houses ... ovtsi.html
Предлагам за по голяма прегледност да отворим още една тема в която да се записват тези КОИТО 100 % СА СИГУРНИ ЧЕ ЩЕ ДОЙДАТ.
Мисля това да стане в Петък, а дотогава да си побъбрим относно подробностите.
Поздрави,
la4o
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Пътят...
Днес минах през петрохан... пътя хич не е цвете... в прохода са го нарязали целия и правят бегли опити да го асфалтират (кърпят по-точно)
Незнам с какви темпове ще го оправят но според местните от един месец е нарязан и чак сега са почнали да го кърпят...
В крайна сметка разстоянието се съкращава с около 25-30 км. което не е малко... така че... ще мислим...
Поздрави,
la4o
Незнам с какви темпове ще го оправят но според местните от един месец е нарязан и чак сега са почнали да го кърпят...
В крайна сметка разстоянието се съкращава с около 25-30 км. което не е малко... така че... ще мислим...
Поздрави,
la4o
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Алооо, изчерпателния !
Счупих си скрола на мишката бе
Бах, мноо готино изглежда но въпросната събота втора смяна до 22:00
Ако нешо се промени може и да ви изненадам.
La4o, от Априлци от твоя GSM ли ми звъня? Я ми чукни само да видя дали е точно всичко евентуално да ти звъня ако ще тръгна в последния момент.
Счупих си скрола на мишката бе

Бах, мноо готино изглежда но въпросната събота втора смяна до 22:00
Ако нешо се промени може и да ви изненадам.
La4o, от Априлци от твоя GSM ли ми звъня? Я ми чукни само да видя дали е точно всичко евентуално да ти звъня ако ще тръгна в последния момент.