Препрограмиране на ABS.
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
- Status: Извън линия
Препрограмиране на ABS.
Въпрос САМО към оторизираните сервизи. Нямам време и желание да влизам в коментари. Та, момчета, помагайте.
Имам модул от ABS (още го няма де, но швабата се кълне, че вчера е трябвало да го получа), който е от Ескорт и е без антиприплъзваща функция при потегляне. Имам си и моя от пумата, оригиналния. Понеже ще сменявам задните датчици с такива за по-голяма гривна (зъбите ще са пак толкова), ще трябва да го отворя за да му променя входните вериги. Малко работата е как дойде и може и да се простя със заветните ойро платени за него. Не ми се чопли засега оригиналния, да не остана на сухо. Въпросът е има ли кой да ми флашне "новия" модул с фърмуер с антиприплъзваща функция при потегляне?
Евентуално, ако работата стане ще ме вълнува и флаш с ESP, но без датчик за положение на кормилото. Ако има такъв за тези модули въобще де. Вадене на допълнителни жици не ме бърка.
А пък ако някой помогне да снифна флаш процеса по жицата и понасипе дъмпове, направо ще съм в оргазмено състояние.
Имам модул от ABS (още го няма де, но швабата се кълне, че вчера е трябвало да го получа), който е от Ескорт и е без антиприплъзваща функция при потегляне. Имам си и моя от пумата, оригиналния. Понеже ще сменявам задните датчици с такива за по-голяма гривна (зъбите ще са пак толкова), ще трябва да го отворя за да му променя входните вериги. Малко работата е как дойде и може и да се простя със заветните ойро платени за него. Не ми се чопли засега оригиналния, да не остана на сухо. Въпросът е има ли кой да ми флашне "новия" модул с фърмуер с антиприплъзваща функция при потегляне?
Евентуално, ако работата стане ще ме вълнува и флаш с ESP, но без датчик за положение на кормилото. Ако има такъв за тези модули въобще де. Вадене на допълнителни жици не ме бърка.
А пък ако някой помогне да снифна флаш процеса по жицата и понасипе дъмпове, направо ще съм в оргазмено състояние.
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
-
- потребител
Re: Препрограмиране на ABS.
Е никой ли???
3320 Козлодуй
Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
тук повечето сме аматьори
човече ,според мен ти си един от посетителите на форума от който може да научим не малко
как да научим учения?
човече ,според мен ти си един от посетителите на форума от който може да научим не малко
как да научим учения?
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
Влизат и хора от оторизираните сервизи за сверка на часовниците. Ама им не стиска. Както беше казала кака ви Рени в зората на чалгата: "Важното е да се ебеш правилно!". Те не се ебат правилно. По тази причина животът им ще преминава в ония 800 /осемстотин/ лева, почивка с дечицата на Царево и бира с колегите след бачкане. Няма сфера в която да съм имал достъп и да не съм развлекал всичко което и било възможно да се спапа. Говоря за информация. Никога не съм отказал да споделя информация. Ебал съм ги в капиталистите. Били хвърлили труд и пари за да го направят. Ми ние не хвърляме ли труд и пари за да го откраднем?
Между другото, възможно е и да надценявам оторизираните сервизи или, по-скоро, персонала работещ в тях. Те ако можеха да направят това за което им говоря, да са мноооого над въжделенните 800 лева. В начин на мислене, не в доходи.
Се тая. Това е малко като със спирачките във форума на Фиат. Там трябва да си горд, че караш италиански кърпел. а не да помислиш защо масово се вкарват торински таратайки от Европа с лек челен удар.
Между другото, възможно е и да надценявам оторизираните сервизи или, по-скоро, персонала работещ в тях. Те ако можеха да направят това за което им говоря, да са мноооого над въжделенните 800 лева. В начин на мислене, не в доходи.
Се тая. Това е малко като със спирачките във форума на Фиат. Там трябва да си горд, че караш италиански кърпел. а не да помислиш защо масово се вкарват торински таратайки от Европа с лек челен удар.
3320 Козлодуй
Ваклин Христов
П.К. 79
3320 Козлодуй
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Правила във форумите на "Клуб Форд България"
Общи правила
...............................
7. Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
8. Препоръчително е да не се отправят обиди към притежателите на други марки автомобили
Съжалявам но този език в този раздел не се вписва.
Общи правила
7. Уважавайте другите участници, за да Ви уважават и те.
8. Препоръчително е да не се отправят обиди към притежателите на други марки автомобили
Съжалявам но този език в този раздел не се вписва.