Идеи за добри накладки срещу нормални пари
-
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:47
- Модел на автомобила: Фокус 1.8 Зетек
- Status: Извън линия
Идеи за добри накладки срещу нормални пари
Предстои ми да сменям задните накладки на фокус 1.8 2000г. Та се чудя какви да си купя. Има по 35 лв масово по магазините, има старлайн по 50-60 лв. Бендикс са някъде към 110 лв. Мислите ли, че си заслужава да се дава по 110 лв за накладки, при положение, че има по 50-60 лв? 
Като цяло от кои накладки сте доволни?

Като цяло от кои накладки сте доволни?
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Моите задни накладки (барабан) ги взех за 18лв комплекта и засега съм доволен (1 година вече, старите си бяха оригиналните от завода, реколта `93). Визуално имаше разлика в качеството на изпълнение. В качеството на спиране - не. Като ги вземах бях позакъсал с парите, с вече си стържеха здраво старите..... може и да съм уцелил най-читавите от ментетата, знам ли?!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
От опит мога да препоръчам ICER, те са от серията "тънкана", но са сполучливи, испански. Даже сега като сменях накладки продавача каза:
Сега съм пак с испански- Ремса (Remsa). Те пък в комбинация с новите дискове едвам барам педала, да го еВа. Май и не скърцат.
Само да не ги объркате някакви индийски Пемса
Да ама диска после си остава перфектен. Малко скърцаха обаче понякога.Тия се търкат много бързо.
Сега съм пак с испански- Ремса (Remsa). Те пък в комбинация с новите дискове едвам барам педала, да го еВа. Май и не скърцат.
Само да не ги объркате някакви индийски Пемса

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.