Проблем с хидравликата на Форд С Макс 1.6 бензин

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
personall
потребител
потребител
Регистриран: 07 яну 2015, 23:11
Модел на автомобила: Ford Focus C-nax 1.6 бензин
Status: Извън линия

Проблем с хидравликата на Форд С Макс 1.6 бензин

Мнение от personall » 07 яну 2015, 23:31

Привет на всички братя и сестри по неволи и воля!!!
Хидравличната ми помпа капеше. Дадох да я рециклират. След това я монтираха / и нови ремъци ми сложиха/, но се наложи да я свалят пак , защото този път капеше от връзката на маркуча с помпата. Правиха на маркуча някакъв накрайник, за да пасне на помпата. Пак сменях ремъци. После ми се скъсаха за трети път ремъците, тъй като са били намокрени от хидр. масло. Та на 4-ите ремъци ужким всичко се оправи, ама не !!! След тях ми ВИЕ хидр. помпа. Не знам защо, но почна да вие. Пак карах колата при същия мазол, за да я откара до другия мазол, дето е рециклирал самата хидр. помпа. Било нормално да има такъв лек шум...??!! Аз им казах, че би било нормално, ако не бяха ставали майстори, а политици. Как и да е...Та сега помпата не капе, а вие. И идва момента да ВИ попитам затова, за което се регнах в тоязи форум: Възможно ли е да ВИЕ от грешно масло, какво масло като марка и име/ трябва да си купя и от къде да се намеря добавка за хидравлично масло, защото никъде не открих по бензиностанциите?

Ще съм благодарен на всеки отговор и съвет. Ако има хора, които нямат търпение да ми отговорят, и аз да им прочета съвета, може да пращат съобщения на Вайбър номер: 0889 77 6543 - Йордан Сечков

Благодаря още веднъж и лека вечер! Така или иначе утре около 15.00 часа ще съм на гишето във Мото PFOHE, за да ги гледам нахално, и нервно да чакам "любезните" им отговори. *00935*

:censur:
Последна промяна от Major_Koenig на 08 яну 2015, 10:01, променено общо 1 път.

Eastbourne
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
Модел на автомобила: Focus c-max 1.8

Re: Проблем с хидравликата на Форд С Макс 1.6 бензин

Мнение от Eastbourne » 08 яну 2015, 09:26

Това реклама ли е или зов за помощ?

personall
потребител
потребител
Регистриран: 07 яну 2015, 23:11
Модел на автомобила: Ford Focus C-nax 1.6 бензин

Re: Проблем с хидравликата на Форд С Макс 1.6 бензин

Мнение от personall » 08 яну 2015, 20:53

Eastbourne написа:Това реклама ли е или зов за помощ?
<<<<<==== Оставям Ви да се чудите дали е реклама или зов за помощ. Явно това Ви интересува повече, отколкото да изразите мнение по проблема.

==========================================
Сори, свикнал съм да си слагам подписа навсякъде. Не знаех, че е толкова неприятно да се гледа, и че е толкова дразнещо. Ако го има в правилата на форума / че не може да си даваш контактите / , признавам си, че не съм ги чел.

п.п. Благодаря на хората свързали се с мен на лична. Ще послушам съветите и се надявам да се оправят нещата, без да се налага да трябва да купувам нови части.
==========================================

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”