Форд фокус2
-
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:19
- Модел на автомобила: Форд-фокус
- Status: Извън линия
Форд фокус2
Здравейте, предстои ми смяна тампон и лагер на макферсона,на коя фирма да заложя.Може ли тропането да е от рейката,защото при въртене на волана наляво надясно се чува чукане при изгасен двигател.Луфтове по щанги,биалетки,шернири,амортисьори няма.Амортисьорите не са изпуснали.Колата е на 140000хил.
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: Форд фокус2
При изгасен двигател е нормално рейката да чука. Ако има чукане при движение, тогава трябва да търсиш проблем. Може да е от самата рейка, но може и да е от окачването на макферсона. Руснаците масово натягат притискащата гайка, ако луфта е от самата рейка и не се оплакват след тази интервенция. Все пак трябва да се внимава когато се натяга, за да се направи така, че да не се движи трудно волана.
-
- потребител
Здравейте,направих запитване в Мото Пфое за тампон и лагер и ми хареса цената но дали са качествени.Някой ползвал техни.Издържат ли.encho. написа:Здравейте, предстои ми смяна тампон и лагер на макферсона,на коя фирма да заложя.Може ли тропането да е от рейката,защото при въртене на волана наляво надясно се чува чукане при изгасен двигател.Луфтове по щанги,биалетки,шернири,амортисьори няма.Амортисьорите не са изпуснали.Колата е на 140000хил.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Е то, по-голяма гаранция за читави части, едвали има другаде. 
Sent from my Lenovo S750 using Tapatalk

Sent from my Lenovo S750 using Tapatalk

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
A цената, която са ти казали, тайна ли е?
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Преди години при тях бях сменил комплект на 4те колелета опорните тампони + амортисьори + прахозащитни маншониmadboy написа:Е то, по-голяма гаранция за читави части, едвали има другаде.
Опорите оригинални, а амортисьорите Закс. Всичко закупено, доставено и монтирано от тях (МП)
Да са минали 4 месеца и към 4000 км и нещо се разлопа. Установиха предна дясна опора, но отказаха гаранцията, защото амортисьорите не били оригинални.
Малко след това на това място замина и новия Закс. Беше ми ясно, че няма смисъл да се връщам да диря гаранция .... Ще кажат да съм си оправил опората ...
И други издънки имат. Там не давам да ми барат колата
-
- потребител
Лагер и тампон около 66лв.addition написа:A цената, която са ти казали, тайна ли е?
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
Не е зле според мен, предвид какви други ментаци продават, а и не се сменят толкова лесно и бързо.
-
- потребител
Здравейте,след разглобяване на макферсона се оказа се че чукането идва от рейката, какво ще ме по съветва те.encho. написа:Здравейте, предстои ми смяна тампон и лагер на макферсона,на коя фирма да заложя.Може ли тропането да е от рейката,защото при въртене на волана наляво надясно се чува чукане при изгасен двигател.Луфтове по щанги,биалетки,шернири,амортисьори няма.Амортисьорите не са изпуснали.Колата е на 140000хил.