Проблем с хидравлика Мондео мк2
-
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2021, 13:05
- Status: Извън линия
Проблем с хидравлика Мондео мк2
Здравейте колеги,имам следния проблем.колата е Мондео мк2 1.8тд.когато е на място колата, при завъртане дори и леко на кормилото и ако задържа във това положение самото кормило започва да се колебае наляво надясно, например завъртя на ляво и изведнъж задържа в няква позиция и самото кормило ми се тресе във ръцете като прави движения наляво надясно.какво ще да е това? а пък понякога, най често като е студена и завъртя бързо се чува пискане и за момент се затруднява завиването(и двата проблема са само когато е на място колата). благодаря ви много и много се радвам че има такъв форум и хората са много отзивчиви и човек винаги има какво да научи.
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Re: Проблем с хидравлика Мондео мк2
Преди време беше обсъждан подобен проблем. Порови из форума. Или пък беше в другия... Не помня.
Знам всички вицове за Форд 

- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Re: Проблем с хидравлика Мондео мк2
Недостатъчно хидравлична течност в резервоара?vacheco написа: ↑04 фев 2024, 22:10Здравейте колеги,имам следния проблем.колата е Мондео мк2 1.8тд.когато е на място колата, при завъртане дори и леко на кормилото и ако задържа във това положение самото кормило започва да се колебае наляво надясно, например завъртя на ляво и изведнъж задържа в няква позиция и самото кормило ми се тресе във ръцете като прави движения наляво надясно.какво ще да е това? а пък понякога, най често като е студена и завъртя бързо се чува пискане и за момент се затруднява завиването(и двата проблема са само когато е на място колата). благодаря ви много и много се радвам че има такъв форум и хората са много отзивчиви и човек винаги има какво да научи.
Ако има кой да провери, все пак...