Шум от предна лява гума...
- Dell
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2005, 21:34
- Модел на автомобила: Mitsubishi Carisma 1.8GDI
- Status: Извън линия
Шум от предна лява гума...
Здравейте,
може би е често срещан и познат проблем, но засега ми се случва за пръв път. От предната лява гума се чува страннен шум на всеки оборот...все едно има залепена някаква хартия...Напомпена е до препоръчителните атмосфери и сравнително нова (1 месец). Някакви идеи?
може би е често срещан и познат проблем, но засега ми се случва за пръв път. От предната лява гума се чува страннен шум на всеки оборот...все едно има залепена някаква хартия...Напомпена е до препоръчителните атмосфери и сравнително нова (1 месец). Някакви идеи?
Mitsubishi Carisma 1.8GDI
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Значи основно кривите спирачни дискове се познават като: вдигаш 100 и натискаш спирачката /средно силно/ почне ли да тресе волана - значи криви дискове! Карането с криви дискове не е препоръчително, тъй като тези вибрации при спиране направо съсипват шарнирите и тампоните, а освен това зимата на лед си е направо опасно!
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
И аз все забравям да идвамAX!S написа: В неделя на OMV. Аз ша ти опъвам ушите, не идваш никакъв.

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
Да така е , моя е износен и чакам да взема заплата да го сменям , и тук е мястото да попитам нормално ли е да ми искат 50 лева за лагер, 48 по-точмо и то без смяна..AlexP написа:Много е възможно да е лагер на колелото.

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата