Странен шум

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
slav
потребител
потребител
Регистриран: 16 авг 2007, 17:43
Модел на автомобила: Orion 1.8 D
Status: Извън линия

Странен шум

Мнение от slav » 13 сеп 2007, 20:12

Здравейте колеги, реших да пиша тук за съвет, защото аман от майстори вече. Та става въпрос за следния проблем, по време на движение при леко дори мърдане на волана на ляво и се чува неприятен шум отпред, не е стържене. Отидох при моя майстор, покара я и ми каза, че бил преден десен лагер, смени го - 60 лева с работата, но както и да е, отивам да си взема аз колата и ми казва, че въпреки всичко пак не се е отстранил шума,. Вдигна предницата на крик и мъдро заключи че бил диференциалът?! След което самодоволно ми каза, че скоро щяла да ме изостави скоростната кутия и съм щял да я сменям, което ме шокира! Днес един друг майстор ми каза, че най-вероятно просто е левия лагер и него е трябвало да смени. Някой има ли някаква идея, че много "майстори", много нещо!
Последна промяна от slav на 13 сеп 2007, 21:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dimbatami
потребител
потребител
Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
Status: Извън линия

Мнение от dimbatami » 13 сеп 2007, 20:39

колега и примен беше така чувах шума от ляво като мръднеш волана и с около 70км смених левия преден лагер но промяна не се усети много умрях от яд смених и десния е и така да съм сигурен че не е от тях но проблема изчезна та моя съвет е смени и другия

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”