Съвет, покупка на рейка Фокус МК2 1,6 115 Ti-VCT
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
- Status: Извън линия
Съвет, покупка на рейка Фокус МК2 1,6 115 Ti-VCT
Здравейте,
имам отново проблем с рейката на Фокуса. Взе да се затопля и почна да ми затяга волана. Миналата година я ремонтирах в сервиза на моста "Чавдар", които са я носили в Техническия университет. Рейката ми затяга, който е доста дискомфортно.
Може ли да ви питам, рейката на моята кола, същата ли е като рейката на Фокус МК1 1,6 бензин? За да знам, втора употреба какви рейки да гледам, защото за МК2 няма за момента. Чисто нова е много пари, а отново да я дам за рециклиране вече малко ме е страх, миналата година ми взеха парите, а сега пак е зле.
Моля за съвети някакви от вас.
Ако някой предлага рейка, която е здрава, моля да ми пише на лични да се разберем, ако предложи добра цена.
Благодаря.
имам отново проблем с рейката на Фокуса. Взе да се затопля и почна да ми затяга волана. Миналата година я ремонтирах в сервиза на моста "Чавдар", които са я носили в Техническия университет. Рейката ми затяга, който е доста дискомфортно.
Може ли да ви питам, рейката на моята кола, същата ли е като рейката на Фокус МК1 1,6 бензин? За да знам, втора употреба какви рейки да гледам, защото за МК2 няма за момента. Чисто нова е много пари, а отново да я дам за рециклиране вече малко ме е страх, миналата година ми взеха парите, а сега пак е зле.
Моля за съвети някакви от вас.
Ако някой предлага рейка, която е здрава, моля да ми пише на лични да се разберем, ако предложи добра цена.
Благодаря.
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2012, 20:22
- Модел на автомобила: форд фокус 1600, 2003, комби
Re: Съвет, покупка на рейка Фокус МК2 1,6 115 Ti-VCT
Имах същия проблем и направих рекламация в ТУ, където ми я ремонтираха отново без пари. Очевидно са направили твърде малки луфтове, които при загряване металът ги обира докрай. Проблемът е, че ако направят по- големи има вероятност да протече, както стана при мен и отново да правиш рекламация в ТУ. В крайна сметка я направиха.
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Re: Съвет, покупка на рейка Фокус МК2 1,6 115 Ti-VCT
Малко да бутна темата!
Във форумите пише много за тези момчета, които работят в ТУ- София.
Оказа се, че моята рейка първо през тях, но не са могли да я направят.
После са я дали на някакъв друг да я дооправи.
Отидох да я прегледа едно момче, което е работило с тези от ТУ и каза, че имали практика да пренатягат самата рейка.
Обаждах се в Мото Пфое, оказа се че тази рейка е еднаква за МК1.5 и за МК2. За всички двигатели Duratec и Zetec в периода 2003-2008 година.
Ако някой разполага с рейка и за МК1.5 бензинова, може ли да даде някаква цена?
Във форумите пише много за тези момчета, които работят в ТУ- София.
Оказа се, че моята рейка първо през тях, но не са могли да я направят.
После са я дали на някакъв друг да я дооправи.

Отидох да я прегледа едно момче, което е работило с тези от ТУ и каза, че имали практика да пренатягат самата рейка.
Обаждах се в Мото Пфое, оказа се че тази рейка е еднаква за МК1.5 и за МК2. За всички двигатели Duratec и Zetec в периода 2003-2008 година.
Ако някой разполага с рейка и за МК1.5 бензинова, може ли да даде някаква цена?