Виене в движение
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2014, 15:52
- Модел на автомобила: Focus
- Status: Извън линия
Виене в движение
Здравейте,
чува се виена в лявата част на колата. Не мога да определя отпред или отзад се чува. Шума се получава след 80 км/ч. На скоро имах едно пътешествие от около 1500 км и към края започна проблема. Къде ще ме опътите в Русе да ида да отстраня проблема. (предполагам и някой лагер). Става въпрос за Форд фокус 99г. 1.6 бензин
чува се виена в лявата част на колата. Не мога да определя отпред или отзад се чува. Шума се получава след 80 км/ч. На скоро имах едно пътешествие от около 1500 км и към края започна проблема. Къде ще ме опътите в Русе да ида да отстраня проблема. (предполагам и някой лагер). Става въпрос за Форд фокус 99г. 1.6 бензин
-
- потребител
Re: Виене в движение
След вдигане на крик и установяване на шум при въртене на задно ляво колело, закарах фокуса на автосервиз.
След смяна на заден колесен лагер за сега проблема е отстранен.
След смяна на заден колесен лагер за сега проблема е отстранен.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Казва се лагер на задна главина.teh_policer написа:След смяна на заден колесен лагер.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Пич в официалния сайт на SKF така го наричат.ЯЛТА написа:Казва се лагер на задна главина.teh_policer написа:След смяна на заден колесен лагер.
http://www.skf.com/bg/products/vehicle- ... index.html
Не знам как се изразяват българските авторазбирачи и как точно се нарича, защото не съм много вещ в атвтотерминологията.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Като цяло в цял свят се нарича лагер а дали е заден колесен лагер или лагер задна главина е въпрос на превод и по-точно от какъв език е преведено.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!