Свещи - работят ли ме ?
-
- потребител
- Регистриран: 30 сеп 2008, 19:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Свещи - работят ли ме ?
Та става дума за 12-годишен Форд Мондео, втора ръка, 1.8 бензин. Майстора казва - абе трябва да се смени поне едната свещ защото прекъсва двигателя. Предвид, че нищо не разбирам от мотори - казвам `ОК`. Сервира ми се обаче цена 70 лева за свещ /една/. И непонятни за мен обяснения за температурно число и т.н. Може би точно това е реалната цена, но едно гадничко усещане имам ...
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Свещи - работят ли ме ?
Ами....има свещи по 70 лева...и по 100 има....
Но може да си 1500% убеден,че точно 12-годишно Мондео нито заводски е оборудвано с такива,нито са му предписани като консуматив.
Но може да си 1500% убеден,че точно 12-годишно Мондео нито заводски е оборудвано с такива,нито са му предписани като консуматив.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: Свещи - работят ли ме ?
попринцип около 70 лв ти е комплект от 4 свещи -сменяй майстора 
най лесно можеш да провериш като се обадиш по телефона до Мото Пфое казваш им че искаш да купиш 4 свещи за Мондео ..........
те ти искат вин кода ,проверяват в компютъра и ти казват имаме струват ...
а това е консуматив който не е зле да си купиш от там ,цената не е по различна от другите магазини ,но пък знаеш че е качествено
аз откакто имам ескорта масла ,филтри кабели и свещи съм купувал само то тях ,и не съм сбъркал

най лесно можеш да провериш като се обадиш по телефона до Мото Пфое казваш им че искаш да купиш 4 свещи за Мондео ..........
те ти искат вин кода ,проверяват в компютъра и ти казват имаме струват ...
а това е консуматив който не е зле да си купиш от там ,цената не е по различна от другите магазини ,но пък знаеш че е качествено
аз откакто имам ескорта масла ,филтри кабели и свещи съм купувал само то тях ,и не съм сбъркал
времето е като парите-никога не стига