ел.схема за Фодр КА, помагайте!!!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
schmidt
потребител
потребител
Регистриран: 27 ное 2008, 21:32
Модел на автомобила: Ford Kа '97 1.3i --> КА-linka
Status: Извън линия

ел.схема за Фодр КА, помагайте!!!

Мнение от schmidt » 27 ное 2008, 21:56

Знае ли някой от каде мога да намеря ел.схема за светлините на Форд КА и по-конкретно за мигачите и аварийните светлини? Ще съм благодарен ако някой помогне.
п.с. Моля да бъда извинен ако темата не е побликувана според правилата на форума, но съм нов тук...

Потребителски аватар
kriki
потребител
потребител
Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec

Re: ел.схема за Фодр КА, помагайте!!!

Мнение от kriki » 27 ное 2008, 23:35

Какъв ти е проблема колега схема нямам но мога да се опитам да ти помогна ако ми кажеш за какво става въпрос

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i

Мнение от foxy » 28 ное 2008, 01:00

Не съм на 100% убедена, но провери ли в Микрокат-а??? А и да кажеш наистина какъв е проблема на колата, може да нямаш нужда от схемата???? Аз прецаках мигачите, когато си слагах третият стоп, неправилно бях закачила кабелите....примерно.... _friends_
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника

Потребителски аватар
schmidt
потребител
потребител
Регистриран: 27 ное 2008, 21:32
Модел на автомобила: Ford Kа '97 1.3i --> КА-linka

Мнение от schmidt » 29 ное 2008, 23:07

Проблема е следния: Работят ми абсолютно всичките свелини по колата освен мигачите. Когато натисна бутона за аварийните светлини (той светва) но аварийните не се включват. ОБАЧЕ докато бутона на аварийните е вклчен мигачите ми раотят (мога да карам нормално, имам мигачи), но когато изключа бутона на аварийните мигачите ги няма. Трябва да карам на включени аварийни за да имам мигачи и ако ми се наложи да спра някаде неправилно и да си пусна аварийните..... уви няма как да стане!

Имам предположени, че проблема е в самия бутон, но не съм сигурен... Ако някой е по-компетентен моля да каже какво мисли по въпроса.

:roll:

Потребителски аватар
kriki
потребител
потребител
Регистриран: 18 ное 2008, 00:32
Модел на автомобила: Mondeo МК2 97г. 1.6 Zetec

Мнение от kriki » 30 ное 2008, 23:06

Май е от него ако беше здрав при включени авариини дори и да не работят мигачите като ги пуснеш от лостчето без значение ляв или десен ще мигат и двата. За всеки случай провери и предпазители 20; 21 или 21; 22 те трябва да са за мигачи или авариини

to4ilar4eto
потребител
потребител
Регистриран: 05 авг 2008, 20:10
Модел на автомобила: ФОРД КА

Мнение от to4ilar4eto » 01 дек 2008, 23:48

АЗ ПЪК ИМАМ РДУГО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ :D:

Просто като натиснеш бутона за аварийките (тоест иключваш) и за това ти работят мигачите иначе имаш повреда в релето за аварийките..
това е от мен...
ааа и друго, при мен го имаше тоя проблем тоес май същият но се реши като го раздвигих самият бутон щото маи беше клеясал, ако при теб не стане с раздвижване използваи контактен шпреи!
а ако наистина свети когато си го натиснал, хъмммм може и някои да е бърникал преди теб там _friends_

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”