FORD KA- проблем с ел стъклата!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2007, 11:55
- Модел на автомобила: ford Ka
- Status: Извън линия
FORD KA- проблем с ел стъклата!!!!!!!!!!!!!!!!!
здравейте на всички и помощ имам следния проблем!!!значи първо частично српя да работи копчето на шофьорската втара за дясното стъкло (не това на шофьора, а другото) надолу работи, нагоре - не!!! след това пак на шофьорската втара от време на време спираше да работи и копчето за шифьорското стъкло (лявото).Но като отворя вратата проработва, що е то?
проблем с копчето или нещо друго? в един сервиз ми казаха, че трябва да сменя копчетата ( или нещо подобно, машинка май...) също така ми казаха че за форд Ка стували 90 лв
та някой да има идея дали наистина са копчета или нещо друго и дали мога да намеря нещо по евтино
?
проблем с копчето или нещо друго? в един сервиз ми казаха, че трябва да сменя копчетата ( или нещо подобно, машинка май...) също така ми казаха че за форд Ка стували 90 лв

та някой да има идея дали наистина са копчета или нещо друго и дали мога да намеря нещо по евтино

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
От копчетата е,нагарят контактите вътре в копчето.Свалят се лесно и могат да се почистят контактните пъпчици с фина пиличка и да се напръска с WD40 примерно,но си е часовникарска работа. А може да се наложи и запояване на пъпките,защото след време се окопават.По-добре си вземи от някоя морга,може да паснат от друг модел Форд 
Ако имаш ел.седалка,можеш да размениш копчето с нейното,но това при положение,че само ти караш колата

Ако имаш ел.седалка,можеш да размениш копчето с нейното,но това при положение,че само ти караш колата

-
- потребител
- Регистриран: 05 авг 2008, 20:10
- Модел на автомобила: ФОРД КА
Re: FORD KA- проблем с ел стъклата!!!!!!!!!!!!!!!!!
проблема просто е в куплунка на вратите ...........
или е клеясал или са се пречупили самите проводници!!!!!!!!!!!!!!

или е клеясал или са се пречупили самите проводници!!!!!!!!!!!!!!