Проблем с аудиото на фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2009, 16:30
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.3 94
- Status: Извън линия
Проблем с аудиото на фиеста
колеги помагайте!!! смених касеотофона на фиестата - '94 г. като извадих стария видях че има кабели за 4 тонколони, предните две ги намерих кои са, обаче незнам къде отиват кабелите за задните тонколони. някой може ли да ми каже къде излизат тези кабели за да не си играя да прекарвам други когато слагам говорители отзад, тъй като досега нямаше. след като имат един край трябва да имат и друг ама къде да ги намеря в багажника или в купето отзад?
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Проблем с аудиото на фиеста
За съжаление колега и при моята Фиеста 95 г. беше така. На куплунзите имаше кабели за 4 колони, но отзад не можах да ги намеря. Надигах мокети, смъквах кори около багажника, но нищо. Накрая си пуснах нови кабели
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
В праговете дири ли?DigiPro написа:За съжаление колега и при моята Фиеста 95 г. беше така. На куплунзите имаше кабели за 4 колони, но отзад не можах да ги намеря. Надигах мокети, смъквах кори около багажника, но нищо. Накрая си пуснах нови кабели
На моята кочина съм видял в десния, че вървят някакви кабеляци.
Специално за говорителите не съм ровил защото си ги има, вързани са си фабрично и свирят отлично

- detective911
- потребител
- Регистриран: 26 авг 2009, 12:56
- Модел на автомобила: Фиеста МК3 сребрист металик-с РЕГ.ном. С1429 НМ-1800кубика,105 коня,16 винтилчета
Колега,ако си от София че не забелязах от де си,кажи щи ги опраа,аз знам де съdimaka_vs написа:колеги помагайте!!! смених касеотофона на фиестата - '94 г. като извадих стария видях че има кабели за 4 тонколони, предните две ги намерих кои са, обаче незнам къде отиват кабелите за задните тонколони. някой може ли да ми каже къде излизат тези кабели за да не си играя да прекарвам други когато слагам говорители отзад, тъй като досега нямаше. след като имат един край трябва да имат и друг ама къде да ги намеря в багажника или в купето отзад?