Проблем със скоростомера
-
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2013, 11:55
- Модел на автомобила: MONDEO 97g. 2,0 zetec
- Status: Извън линия
Проблем със скоростомера
Здравейте колеги.Имам един много дразнещ проблем и се надявам да ми помогнете.Колата е Мондео 2,0 зетек от 97г. Скоростомера (километража) не работи постоянно.При пробег от около 400км. последния път ми е работил само 88км. от тях. Работи когато си поиска и спира когато си иска.А когато не работи не ми показва и нивото на горивото,като заработи,чак тогава стрелката на бензина се коригира.Най напред смених датчика който е на диференцияла-нищо не помогна това.След това купих цяло табло .Проблема остана същия.Разглобявах таблата и разменях самите уреди(да не би проблема да е в платката отзад) Но резултат няма.Забравих да кажа че оборотомера и уреда за температурата на мотора си работят безотказно.Надявам се с ваша помощ да оправим този проблем.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2013, 07:51
- Модел на автомобила: МОНДЕО
Re: Проблем със скоростомера
По тази логика ,може да губи и плюс.
- radi1203
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2012, 17:01
- Модел на автомобила: FIESTA1.4TDCI
Re: Проблем със скоростомера
Имах същия проблем с Фиестата.Над педалите има ел.блок с няколко букси,разкачаш пръскаш със спрей.При мен проблема се оправи.