Трип компютър Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2008, 10:26
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
Трип компютър Фокус
Здравейте.
Карам Фокус 1 без трип компютър. Миналия месец имах късмет и се сдобих с компютъра, датчика за външната температура и лостчето за мигачите с инфо бутона. Проблема е че май ми липсва окабеляването. Нямам кабелчето на 10 пин на буксата на лостчето и не успях да открия куплунга на компютъра. Въпроса ми е да ме насочите към някой майстор във Варна закойто знаете, че е в час и ще може да ми свърши работа.. Не искам да попадам на човек който ще се учи на колата ми.
Карам Фокус 1 без трип компютър. Миналия месец имах късмет и се сдобих с компютъра, датчика за външната температура и лостчето за мигачите с инфо бутона. Проблема е че май ми липсва окабеляването. Нямам кабелчето на 10 пин на буксата на лостчето и не успях да открия куплунга на компютъра. Въпроса ми е да ме насочите към някой майстор във Варна закойто знаете, че е в час и ще може да ми свърши работа.. Не искам да попадам на човек който ще се учи на колата ми.
-
- потребител
- Регистриран: 19 фев 2010, 19:08
- Модел на автомобила: Focus
Re: Трип компютър Фокус
Да попитам тук за да не правя друга тема.
Понеже ми се порази трип компютарана фокуса, си намерих евтино по обява един от кола с дясна дирекция, та въпроса ми е дали ще стане на моята кола която си е с нормална дирекция или има някаква разлика в захващането или нещо друго?
Понеже ми се порази трип компютарана фокуса, си намерих евтино по обява един от кола с дясна дирекция, та въпроса ми е дали ще стане на моята кола която си е с нормална дирекция или има някаква разлика в захващането или нещо друго?
- ganador
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2005, 13:24
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-S '00 г.
- Контакти:
Е, като си го взел и го гледаш, не е ли малко по-различен от твоя? М/у другото, на мен ми трябва такъв - десен, искаш ли да се отървеш от него?
Нашата чаша на търпение - най-пълната чаша в света!

-
- потребител
- Регистриран: 19 фев 2010, 19:08
- Модел на автомобила: Focus
Не съм го взел, по обява и говорихме за цената, още не съм го поръчал, защото не знам дали ще стане на моят фокус.Ако не става ще ти дам номера да се обадиш и да си го поръчаш 30-40 лв му искаха.
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Левия и десния са различни поради кривото табло на МК1 
Внимателно гледайте преди да купувате.

Внимателно гледайте преди да купувате.
-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2013, 09:03
- Модел на автомобила: фокус 1,6i 16v
Някакво развитие по темата?
artur777 написа:Здравейте.
-
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2008, 10:26
- Модел на автомобила: focus
Развитието е следното - продавам го. Не намерих човек за монтаж и нямам време сам да се занимавам.