Дистанционно отключване на Фокус МК1
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
- Status: Извън линия
Re: Дистанционно отключване на Фокус МК1
Някоя от машинките запира и на мен ми правеше този номер бях запалил двигателя слязох за малко и колата се заключи почисти ги и ги смажи!izmislen_ написа:Здравейте,имам проблеми с централното на моя фокус 1999г 1,6.Само се заключва по някога,дори когато карам или съм на вън.Без значение дали е запален двигателя или не.Не знам това от модула ли е или от някоя машинка.Мисля вече да слагам китайски модул с дистанционно.А някой слагал ли е такова на фокус?
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2013, 22:40
- Модел на автомобила: фокус
Ще пробвам с машинките първо,но съм се навил да слагам китайски модул с дистанционно.мерси за отговора...
-
- потребител
- Регистриран: 01 апр 2015, 20:53
- Модел на автомобила: Focus 1.6se, 2002г. комби
Здравейте, извинявам се ползвам тема на колега но по-подходяща не намерих.
Не успявам да намеря информация за това дали моя модул поддържа дистанционно отключване и заключване. Не влиза в режим на обучение. Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
Ако трябва да се смени какъв точно модул да търся.
Не успявам да намеря информация за това дали моя модул поддържа дистанционно отключване и заключване. Не влиза в режим на обучение. Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2015, 22:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.0 petrol / KIA Cee'd 1.4 petrol / Peugeot e208
- Контакти:
Здравей,dwes написа:Благодаря още веднъж на колегите модула заработи без проблем с китайския ключ и всичко е ОК направо ме е яд че досега не бях направил тази модификация
Може ли да споделиш какъв точно китайски ключ си поръча?
Предварително благодаря!

Можеш да видиш от този линк: https://translate.google.com/translate? ... t=&act=urltahioni написа:Здравейте, извинявам се ползвам тема на колега но по-подходяща не намерих.
Втората таблица по-долу е за модолите на фейслифта

-
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2014, 11:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI, 90 HP, Комби, 2000 год.
=============aspasia написа:Някоя от машинките запира и на мен ми правеше този номер бях запалил двигателя слязох за малко и колата се заключи почисти ги и ги смажи!izmislen_ написа:Здравейте,имам проблеми с централното на моя фокус 1999г 1,6.Само се заключва по някога,дори когато карам или съм на вън.Без значение дали е запален двигателя или не.Не знам това от модула ли е или от някоя машинка.Мисля вече да слагам китайски модул с дистанционно.А някой слагал ли е такова на фокус?
Не ми се е налагало да почиствам на моята коля някоя от машинките за заключване и не съм сигурен как се стига до тях. Като на тоя клип ли е: щото, ако е като на клипа явно си е доста разправия.
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
Пръсни малко WD в дупката на ключалката и на машинките пак става номера!Иван Атанасов написа:=============aspasia написа:Някоя от машинките запира и на мен ми правеше този номер бях запалил двигателя слязох за малко и колата се заключи почисти ги и ги смажи!izmislen_ написа:Здравейте,имам проблеми с централното на моя фокус 1999г 1,6.Само се заключва по някога,дори когато карам или съм на вън.Без значение дали е запален двигателя или не.Не знам това от модула ли е или от някоя машинка.Мисля вече да слагам китайски модул с дистанционно.А някой слагал ли е такова на фокус?
Не ми се е налагало да почиствам на моята коля някоя от машинките за заключване и не съм сигурен как се стига до тях. Като на тоя клип ли е: щото, ако е като на клипа явно си е доста разправия.
-
- потребител
- Регистриран: 27 фев 2013, 17:30
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?t=73064up1level написа:Здравей,dwes написа:Благодаря още веднъж на колегите модула заработи без проблем с китайския ключ и всичко е ОК направо ме е яд че досега не бях направил тази модификация
Може ли да споделиш какъв точно китайски ключ си поръча?
Предварително благодаря!![]()