Дистанционно отключване на Фокус МК1

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
aspasia
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
Status: Извън линия

Re: Дистанционно отключване на Фокус МК1

Мнение от aspasia » 11 окт 2015, 22:02

izmislen_ написа:Здравейте,имам проблеми с централното на моя фокус 1999г 1,6.Само се заключва по някога,дори когато карам или съм на вън.Без значение дали е запален двигателя или не.Не знам това от модула ли е или от някоя машинка.Мисля вече да слагам китайски модул с дистанционно.А някой слагал ли е такова на фокус?
Някоя от машинките запира и на мен ми правеше този номер бях запалил двигателя слязох за малко и колата се заключи почисти ги и ги смажи!

izmislen_
потребител
потребител
Регистриран: 27 ное 2013, 22:40
Модел на автомобила: фокус

Мнение от izmislen_ » 11 окт 2015, 22:10

Ще пробвам с машинките първо,но съм се навил да слагам китайски модул с дистанционно.мерси за отговора...

tahioni
потребител
потребител
Регистриран: 01 апр 2015, 20:53
Модел на автомобила: Focus 1.6se, 2002г. комби

Мнение от tahioni » 16 ное 2015, 20:59

Здравейте, извинявам се ползвам тема на колега но по-подходяща не намерих.
Не успявам да намеря информация за това дали моя модул поддържа дистанционно отключване и заключване. Не влиза в режим на обучение. Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
Ако трябва да се смени какъв точно модул да търся.
Прикачени файлове
IMG_20151116_084759.jpg

up1level
потребител
потребител
Регистриран: 14 юли 2015, 22:44
Модел на автомобила: Ford Focus 1.0 petrol / KIA Cee'd 1.4 petrol / Peugeot e208
Контакти:

Мнение от up1level » 16 ное 2015, 22:37

dwes написа:Благодаря още веднъж на колегите модула заработи без проблем с китайския ключ и всичко е ОК направо ме е яд че досега не бях направил тази модификация *smackbum*
Здравей,
Може ли да споделиш какъв точно китайски ключ си поръча?
Предварително благодаря! :)
tahioni написа:Здравейте, извинявам се ползвам тема на колега но по-подходяща не намерих.
Не успявам да намеря информация за това дали моя модул поддържа дистанционно отключване и заключване. Не влиза в режим на обучение. Някой ако знае ще съм благодарен да сподели.
Ако трябва да се смени какъв точно модул да търся.
Можеш да видиш от този линк: https://translate.google.com/translate? ... t=&act=url
Втората таблица по-долу е за модолите на фейслифта ;)

Иван Атанасов
потребител
потребител
Регистриран: 31 окт 2014, 11:26
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI, 90 HP, Комби, 2000 год.

Мнение от Иван Атанасов » 17 ное 2015, 09:34

aspasia написа:
izmislen_ написа:Здравейте,имам проблеми с централното на моя фокус 1999г 1,6.Само се заключва по някога,дори когато карам или съм на вън.Без значение дали е запален двигателя или не.Не знам това от модула ли е или от някоя машинка.Мисля вече да слагам китайски модул с дистанционно.А някой слагал ли е такова на фокус?
Някоя от машинките запира и на мен ми правеше този номер бях запалил двигателя слязох за малко и колата се заключи почисти ги и ги смажи!
=============
Не ми се е налагало да почиствам на моята коля някоя от машинките за заключване и не съм сигурен как се стига до тях. Като на тоя клип ли е: щото, ако е като на клипа явно си е доста разправия.

aspasia
потребител
потребител
Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v

Мнение от aspasia » 17 ное 2015, 10:47

Иван Атанасов написа:
aspasia написа:
=============
Не ми се е налагало да почиствам на моята коля някоя от машинките за заключване и не съм сигурен как се стига до тях. Като на тоя клип ли е: щото, ако е като на клипа явно си е доста разправия.
Пръсни малко WD в дупката на ключалката и на машинките пак става номера!

pavlan
потребител
потребител
Регистриран: 27 фев 2013, 17:30
Модел на автомобила: Ford Focus MK1

Мнение от pavlan » 17 ное 2015, 11:05

up1level написа:
dwes написа:Благодаря още веднъж на колегите модула заработи без проблем с китайския ключ и всичко е ОК направо ме е яд че досега не бях направил тази модификация *smackbum*
Здравей,
Може ли да споделиш какъв точно китайски ключ си поръча?
Предварително благодаря! :)
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?t=73064

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”