Проблем с Fiesta IV 99' Дизел.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2016, 11:53
- Status: Извън линия
Проблем с Fiesta IV 99' Дизел.
Привет на всички... Преди седем дни се сдобих с Fiesta 99г. дизел... Всичко беше наред 5-6 дни си я карах без никакви проблеми, но ето че сутринта не искаше да запали. Слагам ключа завъртам и нищо...Нито завърта нищо....просто си въртя ей така ключа....Акумулатора е зареден... Прави ми впечатление, че когато съм на контакт малка червена лампа до часовника започва да мига много бързо. Ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Проблем с Fiesta IV 99' Дизел.
Според мен може да има изгорял силов бушон. Може и шалтера на стартера да прави номера,-пробвай някой да задържи ключа, а ти го фрасни не много силно с един чук-по корпуса на стартера.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Много ти благодаря, ще опитам...Знам че въпроса е глупав, но този силов бушон къде се намира?ЯЛТА написа:Според мен може да има изгорял силов бушон. Може и шалтера на стартера да прави номера,-пробвай някой да задържи ключа, а ти го фрасни не много силно с един чук-по корпуса на стартера.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Най големият, не е от обикновените бушони, мисля е 30 ампера, може и повече да е. В бушонното табло.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Благодаря.ЯЛТА написа:Най големият, не е от обикновените бушони, мисля е 30 ампера, може и повече да е. В бушонното табло.

- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Имаш проблем с ключа или с имобилайзера.denis2429 написа:... Прави ми впечатление, че когато съм на контакт малка червена лампа до часовника започва да мига много бързо. Ще се радвам ако ми помогнете. Благодаря.
-
- потребител
Благодаря, при справка със специалист се разбра,че проблема идва от горивната помпа...OgiDogi написа:Имаш проблем с ключа или с имобилайзера.

- mclsdreal
- потребител
- Регистриран: 01 май 2009, 20:44
- Модел на автомобила: Мондео 1.8TD-2000, Джия
Какво стана Денка, има ли развитие
I`m sorry.. I can`t be perfect... !!