свещи за мондео
- zaprqn
- потребител
- Регистриран: 12 сеп 2006, 20:58
- Модел на автомобила: ford mondeo 1.6 16v 88к.с. 96
- Status: Извън линия
свещи за мондео
наскоро реших да сменя старите свещи на мондеото и взех че купих shampion 14 лв. едната уж по каталог на колата започна да прекъсва когато ускорявам но когато е на обороти не прекъсва и се пренудих да сложа старите свещи кито са NGK при тях няма проблем има леко прекусване но много рядко се усеща но все пак трябват нови но КАКВИ ???
трябва ли да я закача на копютър да я погледнат ??

mondeo
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
моите ги смених с моторкрафтски два пъти песледната цена беше 67 (или 57, а де!)за 4. С предишната смяна икарах около 35 хил. на газ, но взе нещо да ми звучи нестабилно работата на двигателя. Мисля, че можеше още да се кара ама викам - "айде"
Предния собственик ми я достави с две моторкрафт и две бош бошът беше заминал от всякъде, но не мога да съм сигурен кое кога е сменяно
Предния собственик ми я достави с две моторкрафт и две бош бошът беше заминал от всякъде, но не мога да съм сигурен кое кога е сменяно
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Свещи само от Мото Пфое! Моите ги сменях преди три години. Комплекта от 4 бр. струваше 54лв. От тогава съм минал 55-60 хил. км.
Цената на свещи Motorcraft в Мото Пфое е съизмерима с цената на свещите от останалите марки в другите магазини.
Така че няма смисъл да се чудиш какви свещи и от къде да ги вземеш.
Цената на свещи Motorcraft в Мото Пфое е съизмерима с цената на свещите от останалите марки в другите магазини.
Така че няма смисъл да се чудиш какви свещи и от къде да ги вземеш.