Какви са крушките във фаровете на Мондео '97?
- s_iliev21
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2007, 11:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v WOLF !
- Status: Извън линия
"""ае пичове,в Практикер *ЦЕНЗУРИРАНО* силвер стар +50% струва 25лв 1бр. Shocked
НА всичкото и от горе един познат излезе работник там и каза,че имат рекламации.ЛИчно негов колега си купил от тези,намерихме го и тоя каза,че са китайски и издържат по 1месец.Иначе цената им е супер надута.
Къде ги намирате тези по 8лв
"""
1 месец????Ве4е 1 година нямат мардане 4ове4е!Онзи ден бях в практикер и бяха по 11,98!Незнам каде си бил ти ама 25 лв не бяха!Освен не6то да са ги вдигнали????Незнам!
Другото колегата "DTM" го е казал!!!
НА всичкото и от горе един познат излезе работник там и каза,че имат рекламации.ЛИчно негов колега си купил от тези,намерихме го и тоя каза,че са китайски и издържат по 1месец.Иначе цената им е супер надута.
Къде ги намирате тези по 8лв

1 месец????Ве4е 1 година нямат мардане 4ове4е!Онзи ден бях в практикер и бяха по 11,98!Незнам каде си бил ти ама 25 лв не бяха!Освен не6то да са ги вдигнали????Незнам!
Другото колегата "DTM" го е казал!!!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
практикер Пловдив.Цената на Н4 е толкова,да не си гледал тях.....дори и по-евтини бяха..Между другото обикновенния Osram е 18лв.бройката Н7,но аз обикновенни си имам.s_iliev21 написа:Ве4е 1 година нямат мардане 4ове4е!Онзи ден бях в практикер и бяха по 11,98!Незнам каде си бил ти ама 25 лв не бяха!Освен не6то да са ги вдигнали????Незнам!
Искам максимална светлина,тоест Osram силверстар +50%

...и тя точно е 24,99лв.
DTM приятелю,ако при вас има OSram silversatr+50% Н7

П.П Ало,модераторитИ, не мога да разбера защо марката Osram сте я фиксирали като "ЦЕНЗУРА"

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Писал си марката на Кирилицаааmrdds написа:П.П Ало,модераторитИ, не мога да разбера защо марката Osram сте я фиксирали като "ЦЕНЗУРА"

Онея с 4-ките и 6-тиците им четох постовете м/у редовете че ми е зор да разкодирам такъв текст.
Ко означава, че светят по 1 месец ?
Аз 1 месец ако не карам т.е. не ползвам фаровете пак ли се повреждат крушките?
С DTM си лафихме преди Събора тази година и като се видяхме на живо на място пак - за тези крушки.
И аз видях цена ~ 25 лв на бр.
Нещо разбрах, че не съм видял цената правилно. Била нещо на комплект.
Още не мога да заделя пари за крушки за да ги сменя.
И моите къси са слаби и всички добри фарове около мен ми се струва, че ме заслепяват.
Пак ще ида да огледам цените ама от такива Маркети дет продават всичко май няма да си взема крушки.
Ще огледам за друго място.
Тия крушки като ги монтирате НЕ ТРЯБВА ДА ИМ ПИПАТЕ С РЪЦЕ БАЛОНИТЕ!!!
Къде се питаше за регулиране на фаровете?
Дадох 5 лв в СБА да си ми ги видят с уред защото аз се правих на майстор и ги бях направил да светят към Луната!
И в МП има такава услуга но незнам цената. Едва ли е космическа

П.С.
Павлине, коригирах ти цензурираните думи. Ако не те кефи можеш да си дооправиш поста.
Онея с 4-ките, 6-ците и "а" вместо "ъ" да се оправят! Не чета такива текстове! Кога не ме мързи в разделите в които имам права, влизам и им коригирам не грамотността с големи червени букви!