Светлинен сигнал/Къси-дълги при Фокус
- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
- Status: Извън линия
Светлинен сигнал/Къси-дълги при Фокус
Привет колеги
Знае ли някой при Фокус функцията Светлинен сигнал /Къси-Дълги/ дали е реализирана. Обикновено на другите коли е с придърпване на лостчето на мигачите. При мен така се пускат дългите. Така и не намерих начин как мога само да присветна с дългите...
Дали е възможно да го няма предвид възможността за инсталиране на ксенонови светлини в модела?
Знае ли някой при Фокус функцията Светлинен сигнал /Къси-Дълги/ дали е реализирана. Обикновено на другите коли е с придърпване на лостчето на мигачите. При мен така се пускат дългите. Така и не намерих начин как мога само да присветна с дългите...
Дали е възможно да го няма предвид възможността за инсталиране на ксенонови светлини в модела?
- [RS]Coswort
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 00:27
- Модел на автомобила: ford orion 1,6D
- repcho
- потребител
- Регистриран: 31 мар 2007, 22:46
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Контакти:
При Фокус напред няма. Има назад и на 2 степени-1ва-т.нар.светлинен клаксон.2ра-дълги светлини. Интересното е че като включа дългите късите угасват. При светлинния клаксон светят и 2та типа светлиниdoctordre написа:явно сиерата е от другите 20%[RS]Coswort написа:ми то май на 80% от колите е така... освен на тези които лостчето се бута напред за дълги..добре, след като назад на лостчето ви е присветване/дълги, тогава напред какво е