плафон при отворени врати - скорпио
- bigdady
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 14:16
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.0i 122 hp седан
- Status: Извън линия
плафон при отворени врати - скорпио
немога да остановя защо плафона не иска да ми свети при отворени врати когато копчето е на позиция 20сек. гледах тези датчиците на вратите всичко си е ок знаете ли дали има някакво реле или бушон специялно за тази функция и каде се намира колата е скорпио джия 94
NO PAIN NO GAIN
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Re: плафон при отворени врати
Ако не ти работи релето ще си свети нормално все едно я нямаш тази екстра... Аз имам такъв плафон без релето.

-
- потребител
- Регистриран: 03 яну 2015, 18:08
- Модел на автомобила: torneo conect
Re: плафон при отворени врати - торнео кънект
Здравейте,колеги!Имам същия проблем с моя кънект.Моля за съдействие.Преди като го отключвах,плафона светваше,като отворех врата,също.Плафона когато го включа с копчето си работиbigdady написа:немога да остановя защо плафона не иска да ми свети при отворени врати когато копчето е на позиция 20сек. гледах тези датчиците на вратите всичко си е ок знаете ли дали има някакво реле или бушон специялно за тази функция и каде се намира колата е скорпио джия 94

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: плафон при отворени врати - скорпио

Това е част от заключалката на Фокус, която е на колоната на купето, това в средата е бутон който включва осветлението в купето. Ако не свети само при едната врата е от него, но ако и от двете врати не светва, проблема е някъде по далече от тези бутони.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Re: плафон при отворени врати - торнео кънект
Явно проблема е на друго място,защото при отварянето на нито една врата не светва,а забелязах,че и зумера за забравени фарове също не сработва .Бушоните са проверени,здрави са.Възможно ли е нещо с дистанционното да съм препрограмирал без да искам или с ключа?ЯЛТА написа: Това е част от заключалката на Фокус, която е на колоната на купето, това в средата е бутон който включва осветлението в купето. Ако не свети само при едната врата е от него, но ако и от двете врати не светва, проблема е някъде по далече от тези бутони.

Последна промяна от paci на 04 яну 2015, 15:32, променено общо 1 път.
Причина: цитата
Причина: цитата
-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2016, 21:57
Кънект-Торнео, 2006", 1.8 td.
Имам същият проблем-плафона не свети при отворени врати или изгасване на двг. Няма значение от коя врата. Моля за предложения.
Поздрави
Sent from my LG-H320 using Tapatalk
Имам същият проблем-плафона не свети при отворени врати или изгасване на двг. Няма значение от коя врата. Моля за предложения.
Поздрави
Sent from my LG-H320 using Tapatalk
-
- потребител
Оправих си проблема,като разкачих едната клема на акумулатора и след 5 минути я закачих отново. 

-
- потребител
- Регистриран: 13 дек 2016, 21:57
ksbu70 написа:Оправих си проблема,като разкачих едната клема на акумулатора и след 5 минути я закачих отново.
Благодаря за отговора. Това наистина е бързо решение.
Намерих в един чужд сайт следната информация:
Отваря се кутията с предпазителите намиращи отпред при двигателя. Сваля се предпазитела за километража / картинката от задната страна на кутията показва кой номер е/.
Изчаква се 5 сек и са слага отново. Резултата - лампата в купето си, зумера си работят както трябва. Единственно после настройваш часа на таблото.
Слаб елемент на Форд...както още много други...
Поздрави

-
- потребител
"Слаб елемент на Форд", напротив не е слаб,виж колко лесно и бързо решаваш проблем.В този смисъл ти решили твоя?