Централното изчезна,както и ел. стъклата - моля за съвет!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
slinkara
потребител
потребител
Регистриран: 29 мар 2008, 20:50
Модел на автомобила: ford focus 1.8 tdi
Status: Извън линия

Централното изчезна,както и ел. стъклата - моля за съвет!

Мнение от slinkara » 30 юни 2008, 12:32

Здравейте,

Наскоро се сдобих със Форд Фокус 1.8 ТДИ комби. 2000 година.До сега всичко беше супер.Много съм доволен от колата.За съжаление обаче ми се появи следния проблем.Една сутрин отключвам колата и ми се отклюи и багажника без да съм натискал нищо.Затворих го но лампата за отворен багажник остана да свети както и на таблото да ми дава,че има отворена врата.Погледанх бушоните,но всичките са здрави.Обаче след прегледа изчезна и централното на другите врати както и управлението на стъклата.Всички бушони са все така здрави.Въпроса ми е - дали стъклата и централното са на един блок и ако да къде се намира този блок.Ако проблема е в него дали може да се оправи.
За да не свети лампата отзад махнах кората и откачих буксата на багажника за отварянето.Лампата спря да свети ,което ме навежда на мисълта,че проблема ми е дошъл от там.Забелязах също и че маркуча дето е за пръскане на задното стъкло е спукан и явно е текло вода там.Не открих видими следи късо там.

Благодаря за всичкя помощ и съвети предварително.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”