кабели за свещи проблем
- kocef
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2007, 17:52
- Модел на автомобила: ford fiesta 92 god. karburator 1.1
- Status: Извън линия
кабели за свещи проблем
Здравейте колеги.Странен проблем останових днеска съвсем случайно,че реших да издарпам един от кабелите на свещите да му видя искрата,дали са в ред кабелите.Издарпах парви кабел ток да те утрепе това е на работещ двигАтел,издарпах втори подред изненада искра мноо слаба.дрпнах трети и четварти,трети супер искра четварти сащо като втори едвам има ток.Взех от комшията неговите кабели и тои има форд фиеста като моята еднакви кабели,пак сащата работа 1-3 кабел хубава искра другите никви ги няма.Четох тема, че и аз сам с тия бубини две май бяха,но в темата се споменава,че едната бубина подава на 1-4 кабел другата на 2-3 кабел ток остава да си мисля,че проблема ми е в момента,на подаването на искра
Мойта кола е с датчик на хол или как го наричат и не става за центровка даите мнения кво друго може да причини тези закаснения свещите са нови благодаря предварително ако някой прочетеи помогне

нямам точки запетайки таи ме учиха в даскалото
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Re: кабели за свещи проблем
Колата щом като върви и не прекъсва е добре
Ти май си търсиш под вола теле...... >):):
Ти май си търсиш под вола теле...... >):):
- tankovbg
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2008, 16:14
- Модел на автомобила: Fiesta Techno 1.25 Zetec 16 V, юли 1998
Re: кабели за свещи проблем
Ми той не пише върви ли добре колата или не върви.
Ако действително е с две бобини 1-4 и 3-2, то с оммер да замери между гнездата за кабелите на 1-4 и 3-2, съпротивлението трябва да е от 10.5 до 16.5 Ком, ако не е така смяна на бобините. Но може да има окисление в гнездата, пукнатини по капачката.
Ако действително е с две бобини 1-4 и 3-2, то с оммер да замери между гнездата за кабелите на 1-4 и 3-2, съпротивлението трябва да е от 10.5 до 16.5 Ком, ако не е така смяна на бобините. Но може да има окисление в гнездата, пукнатини по капачката.