Скоростомер на Мондео
-
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2011, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo
- Status: Извън линия
Скоростомер на Мондео
Преди около месец скоростомера ми започна да показва каквото си иска - ту ненормално висока скорост, ту явно ниска и не застава на едно място при равномерно движение. Носих я на майстор и той ми каза, без даже да погледне, че имало някяква машинка на скоростната кутия, която била повредена. Докато се чудех няколко дена какво да правя, скоростомера взе, че се оправи и близо месец работеше без грешка. И тъкмо си мислех, че ми се е разминало, от няколко дни пак започна със старите си номера. Случвало ли се е нещо подобно на някого и как си е решил проблема? Имам чувството, че някъде нещо не контактува добре или са нагорели някакви контакти. Отговорете ми къде точно се намира гореспоменатата машинка, за да огледам буксите и.
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Скоростомер на Мондео
И ако напишеш кое е мондеото, година, двигател, повече инфо за автомобила ще бъде чудесно
Предполагам става дума за датчика на скоростната кутия но да не говорим наизуст кажи каква е колата

Предполагам става дума за датчика на скоростната кутия но да не говорим наизуст кажи каква е колата

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
- Status: Извън линия
Re: Скоростомер на Мондео
Или напиши в търсачката VSS датчик и ще се учудиш колко резултати ще излязат.