Форд Фокус няма вътрешна циркулация
-
- потребител
- Регистриран: 15 окт 2011, 00:46
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.6 / 74kw / 2000
С Газ - Местоположение: Бургас
- Status: Извън линия
Форд Фокус няма вътрешна циркулация
Имам следният проблем - вентилатора на парното не иска да върти въздуха в купето,а взема само от вънка. Няма значение дали е с климатик или не. Някой имал ли е такъв проблем?
Последна промяна от paci на 20 юни 2012, 22:13, променено общо 1 път.
Причина: заглавието
Причина: заглавието
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2011, 01:02
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1,8 16v zetec , 95г.
Re: Форд Фокус
Колега най-вероятно ти е заседнала клапата за рециркулация на въздуха и за това си стои само на отворено положение и взема свеж въздух от вън,което е и по-добрия вариант,когато запецне в затворено положение е по-лошия сценарии но това е друга тема.Възможно е да имаш проблем с копчето за включване и изкл.на клапата или със самият електромотор,който я движи
-
- потребител
Мерси колега
Търся си майстор в Бургас и днес смятам да се поразходя малко да ми я видят от къде е проблема,че аз нищо не разбирам
Казаха,че въпросната клапа била някъде зад таблото и голямо разглобяване щяло да падне докато се стигне до нея... Дано само да не е нещо сериозно свързано с много разходи,че ще си я карам така.
Търся си майстор в Бургас и днес смятам да се поразходя малко да ми я видят от къде е проблема,че аз нищо не разбирам

Казаха,че въпросната клапа била някъде зад таблото и голямо разглобяване щяло да падне докато се стигне до нея... Дано само да не е нещо сериозно свързано с много разходи,че ще си я карам така.
-
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2010, 15:09
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 tddi 90ps
Голямото разглобяване е да развиеш трите болта на жабката и да я махнеш...chaikatabs написа:Мерси колега

- Divia
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2010, 10:54
- Модел на автомобила: Mondeo MK4 2.5T
Извинявам се за OFF-a Колега нали не си пуснал да духа само на предното стъкло, защото когато е на предното стъкло не рециркулира а взема от вън.......
3, 2, 1 старт - D4+, 120, L3заL3+ рано, D6 скача, 100, D3 неравности, 150 локви.....................мдаааааа, гаси !
-
- потребител

Видях си проблема - lerokal развих си трите болта на жабката и видях...
-
- потребител
Re: Форд Фокус няма вътрешна циркулация
3 години по-късно проблема си ми стои...
Някой има ли представа как да сваля задвижващото моторче без да разглобявам цялото предно табло?
Някой има ли представа как да сваля задвижващото моторче без да разглобявам цялото предно табло?