Модул за управление на климатроника

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
Dafi1
потребител
потребител
Регистриран: 17 май 2010, 20:50
Модел на автомобила: ford fiesta 1.3i 60hp 99г. ford mondeo 97г. 18tdi 90hp
Status: Извън линия

Модул за управление на климатроника

Мнение от Dafi1 » 01 авг 2013, 00:52

Здравейте колеги, първо се извинявам на модераторите ако темата не си е на мястото или има такава тема но в търсачката не можах да намеря.
Тази вечер , като се прибирах с колата(мондео мк2 1.8 тд) се качвам в нея паля и пускам климатроника обаче дисплейчето почна да премигва въобще не духа абе всичко отказа. Спрях го и след малко се пробвах пак да го пусна но дисплея не светеше вече, връткам всичко но нищо не тръгва нищо не духа даже. Сега пак ходих до колата понеже не ме свърта запалих колата но дисплея не свети пускам за усилване, намаляване на силата на духане но нищо не става. Та въпроса ми е ако е имал някой този проблем или поне е запознат с това да ми даде малко инфо дали е модул за упавлението или бушон или нещо друго.
Благодаря предварително.
Изображение

Потребителски аватар
BladeMan
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2011, 22:06
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD Ghia
Status: Извън линия

Re: Модул за управление на климатроника

Мнение от BladeMan » 14 авг 2013, 13:15

Да , реших същия проблем вчера! В таблото за бушоните влизат 4 букси (или 5) от долу. Едната букса е с 3 кабела , единия е червен силов другия черен третия мисле пак червен но не силов (това е главната букса за всички тоци) , до нея има букса която пак е с 3 кабела (незнам цветовете но има и там 1 силов дебел кабел) тази букса е за климатроника , при мен се беше получил нагар заради лоша връзка и климатроника се бъзикаше. Ако неможеш да намериш буксата , ще кача снимки!!
Изображение

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”